ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο χρυσαυγίτης Κασιδιάρης... γρονθοκόπησε την Κανέλλη και έριξε νερό στην Δούρου!( video )









Σοβαρό επεισόδιο με ξύλο και χαστούκια σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος γρονθοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη, ενώ περιέλουσε με νερό την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου....

















Η πολιτική αντιπαράθεση στην τηλεοπτική εκπομπή ήταν σε υψηλούς τόνους και ο κ. Κασιδιάρης αντέδρασε πετώντας ένα ποτήρι με νερό προς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν του είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα γυρίσει τη χώρα 500 χρόνια πίσω.

Η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε καταδικάζοντας την ενέργεια του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του, στράφηκε προς την κ. Κανέλη, της όρμηξε και την γρονθοκόπησε, παρά την προσπάθεια των προσκεκλημένων και του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη να αποτραπεί το επεισόδιο.

Στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε από την εκπομπή, η οποία διακόπηκε για λίγο.

Ο κ. Παπαδάκης, μετά την αποχώρηση του κ. Κασιδιάρη, επισήμανε ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής χτύπησε και δημοσιογράφους της εκπομπής που επιχείρησαν να τον εμποδίσουν. Στη συνέχεια, μόλις ο κ. Κασιδιάρης ενημερώθηκε πως έχει διαταχθεί η σύλληψή του έσπασε την πόρτα από το δωματίο που καθόταν στο στούντιο και επιχείρησε να φύγει.

Ακολούθως, η κυρία Κανέλλη εξέφρασε τη λύπη της και κάλεσε τους πολίτες να διορθώσουν την ψήφο που έδωσαν στη Χρυσή Αυγή, ενώ το επεισόδιο καταδίκασε και η κ. Δούρου και ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος που βρισκόταν στο στούντιο.

Στην εκπομπή παρενέβησαν και εκπρόσωποι των κομμάτων καταδικάζοντας τη στάση του κ. Κασιδιάρη ως άνανδρη.

Αμέσως μετά το περιστατικό, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, έδωσε εντολή για τη σύλληψη του Η. Κασιδιάρη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για απρόκλητη, έμπρακτη εξύβριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: