ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Π. Ψωμιάδη



Αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη ότι Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις, μιλώντας σε δημοσιογράφους με αφορμή το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την Βόρεια Ελλάδα φέρεται να είπε ότι «εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω».

Σε άλλες δηλώσεις του υποστήριξε ότι τις ανατρεπτικές πράξεις δεν τις έκανε η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και ξεπούλησε το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια.

Απέδωσε ακόμη το ποσοστό της ΝΔ στην Ξάνθη, όπου είχε βρεθεί, σε πολλές μετακινήσεις φίλων μας από τις «αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις» προς τη ΝΔ.

Στις δηλώσεις Ψωμιάδη απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας με έμφαση ότι «με δεδομένο ότι ο κ. Ψωμιάδης διαθέτει θεσμικό ρόλο πλέον στη Νέα Δημοκρατία, ως -διορισμένος από τον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά- συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας στη Μακεδονία, είμαστε υποχρεωμένοι να θεωρήσουμε ότι υλοποιεί αποφάσεις του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ.

Απάντηση ήρθε και από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο οποίος σχολίασε ότι «είναι συγκλονιστική η είδηση του κ. Ψωμιάδη. Είναι μια δήλωση που δείχνει ξεκάθαρα ότι πλέον συγκλίνει το τρίτο με το τέταρτο Γερμανικό Ράιχ . Είναι απίστευτο ότι για να πάρουν κάποιες ψήφους από Έλληνες πολίτες που παρασύρθηκαν, οδηγούνται πλέον σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε την εμφύλια διαμάχη. Θα είμαστε οι εγγυητές της ομαλότητας του τόπου, θα είμαστε οι εγγυητές της ελληνικής οικογένειας, θα είμαστε οι εγγυητές της ασφάλειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: