ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ: Πάτησε με το αυτοκίνητο την ερωμένη του άνδρα της και το παιδί της





Μια απίστευτη, όσο και φρικτή μορφή εκδίκησης επέλεξε μια 38χρονη από την Κίνα, η οποία, τυφλωμένη από τη ζήλια, δεν δίστασε να πατήσει με το αυτοκίνητό της τη γυναίκα που πίστευε ως ερωμένη του άνδρα της και τη μόλις 4 ετών κόρη της!

Η δράστις ήταν σίγουρη ότι ο άντρας της την απατούσε κατ’εξακουλούθηση και πριν από δύο μέρες είχαν ένα άσχημο καβγά.

Λίγη ώρα μετά, μπήκε στο αυτοκίνητό της και η κακιά στιγμή έφερε μπροστά της τη φερόμενη ως ερωμένη του άντρα της και την 4χρονη κόρη της.



Σε έξαλλη κατάσταση, η 38χρονη Zhang Shih πάτησε το γκάζι, περνώντας στην κυριολεξία επάνω από τη μάνα και την κόρη. Και δεν σταμάτησε εκεί.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού κάλεσαν το ασθενοφόρο αμέσως, ωστόσο, μόλις η 38χρονη είδε το ασθενοφόρο να πλησιάζει, γδύθηκε και ξάπλωσε ολόγυμνη στο δρόμο με σκοπό να τους εμποδίσει να πλησιάσουν την μάνα και την κόρη για να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, ενώ οι αστυνομικοί τη σημάδευαν με τα όπλα τους, εκείνη παρέμενε ακίνητη, ενώ έδιωχνε όποιον προσπαθούσε να τη μετακινήσει.

Το 4χρονο κοριτσάκι υπέκυψε στα τραύματά του αφού καθυστέρησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο κατά τουλάχιστον μισή ώρα. Η μητέρα και φερόμενη ως ερωμένη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

‘Οπως δήλωσε ο κατήγορος δεν επρόκειτο για έγκλημα πάθους γιατί εμπόδισε καθαρά την παροχή ιατρικής βοήθειας στα δύο θύματα για τουλάχιστον μισή ώρα.

Τώρα η 38χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και απόπειρα φόνου και στην περίπτωση που καταδικαστεί θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη θανατική ποινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: