ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

«Απολαύστε τη ζεστή υποδοχή των Ελλήνων»





Μήνυμα αισιοδοξίας για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου εκπέμπει το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

Η υπηρεσιακή υπουργός, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, με δηλώσεις της στο ΑΜΠΕ, καλεί τους ξένους επισκέπτες να κλείσουν τα αυτιά τους στις εικασίες περί εξόδου της χώρας από το ευρώ και να απολαύσουν τη ζεστή υποδοχή των Ελλήνων.

«Η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ» σημειώνει η υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι αυτό δεν το επιθυμεί ούτε ο πολιτικός κόσμος της χώρας ούτε ο ελληνικός λαός.

Τονίζει πως μια υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν χαράσσει πολιτική, πλην όμως, όπως επισημαίνει, για την παρούσα κυβέρνηση ο τουρισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Προς επίρρωσιν αυτού, το υπουργείο εξαιρέθηκε από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας περί αναστολής προσλήψεων εποχικού προσωπικού και κίνησε τις διαδικασίες για πρόσληψη τέτοιου προσωπικού, μέσω ΑΣΕΠ, προκειμένου να ενισχυθεί η φύλαξη σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Έτσι, το αργότερο έως τα τέλη του τρέχοντος μηνός, οι εποχικοί υπάλληλοι θα έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους. Προβάλλοντας τις δράσεις του υπουργείου για την ανατροπή της αρνητικής εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, η κα Καραπαναγιώτη «στέκεται» ιδιαίτερα στο «True Greece», που ήδη βρίσκεται στον «αέρα» του ιστότοπου Visit Greece.

Πρόκειται για το νέο εργαλείο επικοινωνίας θετικών ειδήσεων στο Διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι άλλο από μια ειδική πλατφόρμα που εντάσσεται στην υφιστάμενη καμπάνια προβολής του ελληνικού τουρισμού από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και περιλαμβάνει την ανάρτηση, στην ειδική ενότητα «The true story about Greece», όλων των θετικών ειδήσεων που αφορούν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: