ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΝΤΑΡΑΙΟΣ : "Διονύσια κελάρια"






O Γιώργος Θεοδωρόπουλος γνωστός στην Κυπαρισσία σαν ΝΤΑΡΑΙΟΣ , εξηγεί πώς φτιάχνει το αγνό τσίπουρο στο αποστακτήριο που δημιούργησε για τα παιδιά του.Ένα ποτό αγνό και φυσικό χωρίς χημικά  και άλλα φάρμακα.Το τσίπουρο ΝΤΑΡΑΙΟΥ  το 2008 έγινε γρήγορα αποδεκτό από τους κάτοικους της περιοχής ,λόγω της εξαιρετικής του ποιότητας αλλά και του ίδιου του "νταραίου" .Ο Γιώργος και τα παιδιά του είναι πολύ αγαπητοί στην τοπική κοινωνία και έτσι ευχάριστα όλοι δοκίμασαν τη νέα τους προσπάθεια.Με την αξία του το τσίπουρο επικράτησε και σήμερα υπάρχει σε όλες τις ταβέρνες της περιοχής,  αλλά και στους νομούς Μεσσηνίας Λακωνίας Ηλείας Αχαΐας ακόμα και στην Κύπρο.Η κίνηση αυτή εκτός από την ανάδειξη ενός παραδοσιακού ελληνικού προϊόντος ,φέρνει στο προσκήνιο και την ανάγκη συμβολής των τοπικών παραγόντων ,για την προώθηση και άλλων αγαθών όπως το ελαιόλαδο οι βρώσιμες ελιές το κρασί κ.τ.λ. που θα έχουν σαν αποτέλεσμα ,όχι μόνο την  αύξηση  κέρδους του παραγωγού-τυποποιητή ,αλλά και την προβολή της περιοχής μας. Περισσότερες πληροφορίες για το τσίπουρο ΝΤΑΡΑΙΟΥ στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.dionysiakelaria.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: