ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Κι όμως.. Δεν υπάρχουν μόνο εγκληματίες!(VIDEO)



Δημοσιευμένη  εικόνα




  • Με τον τίτλο «Let’s Look at the World a Little Differently» και με τη μουσική επένδυση του «Give a Little Bit» των Supertramp, η Coca Cola μάς καλεί «να δούμε τον κόσμο λίγο καλύτερα»!



Ειδικότερα, η Coca Cola ξεκίνησε μια καμπάνια, παρουσιάζοντας την άλλη όψη των καμερών ασφαλείας, όταν, δηλαδή, δεν καταγράφουν εγκληματικές πράξεις αλλά καθημερινούς ανθρώπους να κάνουν καλές πράξεις.

Οι κάμερες ασφαλείας -ως γνωστόν- έχουν συνδυάσει την ύπαρξή τους σε διάφορα αστικά κτίρια ή στους δρόμους της πόλης με την καταπάτηση της ιδιωτικής ζωής των πολιτών αλλά και με την καταγραφή εγκληματικών πράξεων.

Τι γίνεται, όμως, όταν οι σκηνές που «πιάνουν» αφορούν σε «αντι-εγκληματική» συμπεριφορά αλλά και σε χαριτωμένα στιγμιότυπα της καθημερινότητας; Αυτό θέλησε να παρουσιάσει η Coca Cola, μοντάροντας πλάνα από υλικό καμερών ασφαλείας ανά τον κόσμο, καταδεικνύοντας την όμορφη πλευρά της ζωής.

Γιατί οι άνθρωποι δεν εγκληματούν μόνο, γίνονται «ήρωες», βοηθούν το συνάνθρωπο αλλά κάνουν και πολλές καλές πράξεις, και μάλιστα αυθόρμητα :

Δεν υπάρχουν σχόλια: