ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Συμφωνία Σαμαρά με Βενιζέλο οτι κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν θα διωχθεί ποινικά!




Συνημμένη Εικόνα: symfwnia-samara-benizeloy-na-mhn-diwxthoyn-poinika.jpg




Όλοι γνωρίζαμε οτι δύσκολα θα αλλάξει κάτι και με το καλημέρα ο Αντώνης Σαμαράς έρχεται να μας το επιβεβαιώσει και μάλιστα στο σημείο που πονάει πιο πολύ αυτός ο τόπος..Στην διαφθορά!



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκείμενου να στηρίξει και να συμμετέχει με το κόμμα του στη νέα συγκυβέρνηση ζήτησε και πήρε την δέσμευση απο τον Α. Σαμαρά οτι κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε στην προηγούμενη καταστροφική θητεία δεν θα διωχθεί ποινικά για όσα ζει σήμερα ο Ελληνικός λαός.

Φυσικά μεταξύ αυτών ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και πολλά άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ...

Όλα δείχνουν οτι θα γίνει άλλη μια εξεταστική - παρωδία όπως όλες οι προηγούμενες μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου, όπως της Siemens, του Βατοπεδίου, των υποκλοπών άλλα και τόσων άλλων σκανδάλων που μαζεύονται και αθωώνονται μεταξύ τους.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Π.Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το θέμα:

"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δε διαγράφουν τα αδικήματα που συμφώνησαν να παραγραφούν Σαμαράς-Βενιζέλος

«Στα ΜΜΕ διαχέεται, χωρίς να διαψεύδεται, η πληροφορία ότι το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε αίτημα στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας, να μην υπάρξουν... εξεταστικές επιτροπές και διώξεις κατά πολιτικών προσώπων που πήραν μέρος στις διαπραγματεύσεις για τα Μνημόνια, την τελευταία διετία.

Σαμαράς και Βενιζέλος, αποφάσισαν να προστατέψουν και να αθωώσουν τους εαυτούς τους, αλλά και όλους εκείνους που συνυπέγραψαν στην οικονομική δολοφονία της Ελλάδας, με τα Μνημόνια και τις επαχθείς και επονείδιστες Δανειακές Συμβάσεις.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προειδοποιούν ότι δεν αποδέχονται άφεση αμαρτιών και εγκλημάτων κατά του ελληνικού λαού. Θα χρησιμοποιήσουν όλα τα κοινοβουλευτικά και νομικά όπλα, ώστε οι ένοχοι να οδηγηθούν ένας - ένας στη Δικαιοσύνη.

Κανένας ατιμώρητος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: