ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ρε μπαγάσες! Ζήτησαν τέλος επιτηδεύματος από τον Άσιμο!




Δημοσιευμένη  εικόνα




  • Είναι ο πιο διάσημος αυτόχειρας καλλιτέχνης στην Ελλάδα. Εχει αγαπηθεί όσο λίγοι ή μάλλον καλύτερα έχει λατρευτεί. Παρ΄όλα αυτά κάποιοι αγνοούν την... απουσία του:

    Η εφορία ζητά λεφτά από...τον Νικόλα και τον καλεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του


Ο Νικόλας Άσιμος μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές με τα τραγούδια παρακαταθήκη που άφησε και είναι και σύμβολο για πολλούς.

Ε! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ! ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Να τους το θυμήσουμε: Ο Νικόλας Άσιμος «διέκοψε» τις -κατά την εφορία- «εργασίες» του, και έφυγε από κοντά μας, δίνοντας τέλος στη ζωή του στις 17 Μαρτίου του 1988.

Τα αστέρια του υπουργείου Οικονομικών στο πλαίσιο των ελέγχων για να ενισχύσουν τα έσοδα του κράτους αποφάσισαν ότι και ο Νικόλας έπρεπε να πληρώσει.

Έψαχναν και έψαχνα και έψαχναν τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι αν και δεν κόβουν αποδείξεις, δεν έχουν διακόψει τις εργασίες τους, οπότε θα πρέπει να καταβάλουν το τέλος επιτηδευματία.

Και όπως γράφει «το Ποντίκι», οι υπάλληλοι τις εφορίας έστειλαν ακόμα και στον Νικόλα Άσιμο ειδοποιητήριο να τακτοποιήσει τις εκρεμμότητές του διότι «αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερου επαγγελματία, θα θεωρηθεί οτι άσκησε τη δραστηριότητά του και για το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδεύματος».

Ρε μπαγάσες....


Δεν υπάρχουν σχόλια: