ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Κάτω Σαμικό: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό ηλικιωμένης





Άκαρπες έχουν αποβεί έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της Μαρίας Ζιάτα, ηλικίας 87 ετών, από το Κάτω Σαμικό, που εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής από το σπίτι της στη θέση Κλειδί Καϊάφα.

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο και της Π.Υ. Πύργου με επικεφαλής τον κ. Μανιάτη, εθελοντές της MKO Rommel, δυνάμεις της αστυνομίας με επικεφαλής τον διοικητή του Α.Τ. Κρεστένων κ. Πιτσινή και πολλοί συγγενείς της οικογένειας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε ξεκινήσει λίγο πριν από τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής για να επισκεφθεί μια γειτόνισσά της που μένει σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σπίτι της. Δεν ακολούθησε όμως τον κανονικό δρόμο, αλλά ένα μονοπάτι μέσα από τα χωράφια. Ένας βοσκός την είδε εκείνη την ώρα να έχει σταματήσει δίπλα σε μια περίφραξη που προσπαθούσε να περάσει. Είχαν μικρό διάλογο, αλλά μετά η γυναίκα έφυγε από το σημείο.

Χθες και σήμερα, το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ έχει ερευνήσει μια πολύ μεγάλη έκταση χωρίς αποτέλεσμα, ενώ μένουν και κάποια σημεία που θα ερευνηθούν εκ νέου. Η περιοχή δεν είναι δύσβατη, καθώς πρόκειται για το νότιο άκρο της πρώην λίμνης Αγουλινίτσας που είναι γεμάτο καλλιέργειες.

Από την οικογένεια παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι ή έχει δει την ηλικιωμένη σε άλλο σημείο, να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Κρεστένων ή την αστυνομία γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: