ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

(ΒΙΝΤΕΟ): Τροχαίο στην είσοδο του Πύργου: «Έφυγε» το 9χρονο αγγελούδι...Σοβαρά η μητέρα και η 7χρονη αδελφή της


(ΒΙΝΤΕΟ): Τροχαίο στην είσοδο του Πύργου: «Έφυγε» το 9χρονο αγγελούδι...Σοβαρά η μητέρα και η 7χρονη αδελφή της





Ο θάνατος μιας 9χρονης, μαθήτριας της Τρίτης τάξης του Δημοτικού και ο σοβαρός τραυματισμός της μητέρας της αλλά και της μόλις επτά ετών αδελφής της, Νεφέλης, μαθήτριας Πρώτης Δημοτικού, ήταν ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε χθες το πρωί, λίγο μετά τις 10.15 στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στα φανάρια της Φιλοθέης.

Το άτυχο κορίτσι, δεν άντεξε στα πολλαπλά τραύματά του και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα, μαζί με την μητέρα της και την αδελφή της. Τραγική ειρωνεία, λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που έγινε το τροχαίο, ο πατέρας και σύζυγος, Γεράσιμος Πυλαρινός, εργαζόταν στο συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρεί στην περιοχή, δίχως να έχει αντιληφθεί το παιχνίδι που του έπαιζε η μοίρα.

Η άτυχη στιγμή

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαργαρίτα Πυλαρινού, είχε σταματήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στα φανάρια της Φιλοθέης, με κατεύθυνση την έξοδο του Πύργου, περιμένοντας τον ερυθρό σηματοδότη. Μέσα στο αυτοκίνητο, είχε και τα δύο της παιδιά, την 9χρονη Ελένη και την 7χρονη Νεφέλη και οι δύο μαθήτριες του δημοτικού, οι οποίες ωστόσο χθες δεν έκαναν μάθημα, επειδή τα σχολεία παρέμειναν κλειστά. Προορισμός τους ήταν το συνεργείο του μπαμπά τους, που θα πήγαιναν για λίγες ώρες να τον δουν. Η μοίρα όμως, είχε άλλα σχέδια για τους τρεις επιβαίνοντες στο λευκό Citroen Saxo, που οδηγούσε η 35χρονη, Μαργαρίτα. Μόλις το αυτοκίνητο ξεκίνησε από το φανάρι, τίποτα δεν μπορούσε να ανατρέψει τη στιγμή που θα ακολουθούσε, όταν ο 35χρονος Τσέχος τουρίστας, Ντέιβιντ Πρόσεκ, κατευθυνόμενος προς Πύργο, δεν πρόσεξε τον ερυθρό σηματοδότη, με αποτέλεσμα το πορτοκαλί βαν να πέσει με σφοδρότητα πάνω στο όχημα της άτυχης γυναίκας και να συγκρουστεί με αυτό πλαγιομετωπικά και να το παρασύρει αρκετά μέτρα μακριά. Για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών χρειάστηκε η επέμβαση της Π.Υ. Πύργου, ενώ αρκετά σημαντική ήταν η κινητοποίηση τόσο της Τροχαίας, στην ρύθμιση της κυκλοφορίας, όσο και του ΕΚΑΒ που μετέφερε εσπευσμένα τα δύο ανήλικα κορίτσια στο Νοσοκομείο. Στο σημείο βρέθηκε και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, του δήμου Ζαχάρως, που μετέφερε την 35χρονη μητέρα στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Σταμάτησε ο χρόνος

Τα λεπτά που πέρασαν για την μητέρα και τα δύο παιδιά, που εγκλωβίστηκαν στο σωρό από λαμαρίνες, του ΙΧ αυτοκινήτου, ήταν κάτι παραπάνω από κρίσιμα, καθώς τόσο εκείνη όσο και τα δύο κορίτσια, τραυματίστηκαν αρκετά σοβαρά από την σφοδρότητα της σύγκρουσης. Ο χρόνος σταμάτησε κάπου εκεί για την μικρή Ελένη, τα τραύματα της οποίας ήταν αρκετά σοβαρά και κρατούσαν τη ζωή της σε μια κλωστή.
Λίγο αργότερα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» να σώσουν την άτυχη μαθήτρια, η καρδούλα της δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή, συνέπεια των σοβαρών τραυμάτων που έφερε.
Σε αρκετά σοβαρή κατάσταση η μητέρα της, Μαργαρίτα και η αδελφή της, Νεφέλη, προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή ενώ η μητέρα, υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου νοσηλεύεται, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της. Μέχρι αυτή την ώρα η κατάσταση και των δύο παραμένει κρίσιμη.
 ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ


Δείτε το βίντεο...



Δεν υπάρχουν σχόλια: