ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Τον ξαναπαντρεύτηκε αφού αυτός έγινε… γυναίκα!


O Μπάρυ και η Άννα θα μπορούσαν να είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι σαν όλα τα άλλα... Υπάρχει όμως κάτι μια μικρή λεπτομέρεια, κάτι, που το κάνει ξεχωριστό...

Ο Μπάρυ είχε καταλάβει από μικρός, ότι προτιμούσε να ντύνεται με τα ρούχα της μητέρας του παρά με τα δικά του... Παρ΄ όλα αυτά είχε μια δυο σχέσεις με γυναίκες και τελικά παντρεύτηκε την μεγαλύτερή του Άννα , την οποία γνώρισε μέσα από μια στήλη για μοναχικούς ανθρώπους...

Μετά το γάμο του με την Άννα συνειδητοποίησε ότι τελικά ασφυκτιά... μέσα στο αντρικό σώμα του και αποφάσισε ότι θέλει να γίνει γυναίκα! Όταν το ανακοίνωσε στη γυναίκα του, εκείνη -και με το δίκιο της- έγινε έξαλλη! Δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Αργότερα όμως όχι μόνο άρχισε να το συνηθίζει αλλά το αποδέχθηκε και θέλησε να παραμείνει κοντά στον άντρα της...δηλαδή πλέον κοντά στην ...γυναίκα της, για πάντα!
Έτσι το ιδιαίτερο ...ομοφυλόφιλο (;) ζευγάρι, αποφάσισε να ανανεώσει με μια νέα τελετή τους όρκους του γάμου τους, δέκα χρόνια μετά τον γάμο τους!

Υπήρξε βέβαια μια μικρή ...αλλαγή ο Μπάρυ έγινε Τζέιν ! Αλλά κατά τα άλλα το ζευγάρι έβγαλε την κλασική φωτογραφία του γάμου! Σημαντική λεπτομέρεια: και στο δεύτερο γάμο ο πρώην Μπάρυ, νυν Τζέιν, επέτρεψε στην ...γυναίκα του να κρατάει τη νυφική ανθοδέσμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: