ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Πατροκτόνος για οικονομικούς λόγους






Οικογενειακή τραγωδία, άνευ προηγουμένου, εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στη Νιγρίτα Σερρών. Ένας άνδρας, 97 ετών, έχασε τη ζωή του από βίαια χτυπήματα που του προκάλεσε ο γιος του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, αφορμή για να ξεσπάσει το βίαιο επεισόδιο που κατέληξε στη δολοφονία του ηλικιωμένου στάθηκαν οι οικονομικές απαιτήσεις του γιου του. 

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, ο 62χρονος πατροκτόνος ζήτησε από τον πατέρα του να του δώσει κάποια χρήματα, τα οποία είχε άμεσα ανάγκη, προκειμένου να καλύψει κάποιες βασικές υποχρεώσεις του.

Ο πατέρας αρνήθηκε να ικανοποιήσει την επιθυμία του, γεγονός που εξόργισε αφάνταστα τον 62χρονο, ο οποίος άρχισε να του φέρει «τυφλά» χτυπήματα.
 
Η «τελευταία σκηνή» του δράματος εκτυλίχθηκε όταν ο πατροκτόνος πήρε μια ξύλινη καρέκλα και έφερε καίριο πλήγμα στον 97χρονο, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να του στερήσει τη ζωή.

Οι ερινύες ωστόσο φαίνεται ότι δεν άφησαν τον πατροκτόνο «σε ησυχία», καθώς εμφανίστηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας, ανέφερε το περιστατικό και παραδόθηκε. 

Ακολούθησε η προσαγωγή του στις εισαγγελικές αρχές και η παραπομπή του σε τακτικό ανακριτή, στον οποίο και θα απολογηθεί για το στυγερό έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: