ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΗΛΕΙΑ: Εξιχνιάστηκε έγκλημα με θύμα ηλικιωμένη





Ο 24χρονος που είχε συλληφθεί προχθές για την κατοχή στιλέτων και πλαστού χαρτονομίσματος, είναι σύμφωνα με την Αστυνομική Διοίκηση Ηλείας ο δολοφόνος της 86χρονης Γεωργίας Αναστοπούλου, στις 7/1/2010, στο Επιτάλιο και είχε συνταράξει την τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

'Όπως ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Μαρτζάκλης σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το απόγευμα, ο δράστης πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης, με σκοπό να την κλέψει.

Έγινε αντιληπτός από την 86χρονη η οποία αντιστάθηκε στον δράστη. Τότε αυτός άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και την χτύπησε πολλές φορές στο λαιμό.

Στη συνέχεια έψαξε γρήγορα το σπίτι και βρήκε 500 ή 700 ευρώ, βγήκε από το σπίτι όπου τον περίμενε 28χρονη γυναίκα και έφυγαν.

Η Αστυνομία πήγε τον δράστη στον τόπο του εγκλήματος για να τους υποδείξει και άλλα στοιχεία. Ισχυρίσθηκε πως κάποια πράγματα δεν τα θυμόταν γιατί βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Μαρτζάκλης, απέδωσε τα εύσημα στον διοικητή της Υπηρεσίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο και τους συνεργάτες του.

Ο δράστης κρατείται.

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: