ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο Γιακουμάτος προτείνει να νοικιάσουμε την Ακρόπολη




Δημοσιευμένη  εικόνα




Ο πρώην υπουργός υποστήριξε «Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνον. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, τους Δελφούς, τον Ναό του Απόλλωνα, όλους και μάλιστα τώρα».


Ο κ. Γιακουμάτος, με δηλώσεις του στο «Βήμα», επιμένει στην αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων από ιδιώτες όσο το δυνατόν γρηγορότερα λέγοντας: «Είναι προτιμότερο αντί να είναι η Ακρόπολη κλειστή από απεργίες να ενοικιασθεί σε ιδιώτες. Βεβαίως υπό την εποπτεία του κράτους. Έτσι θα έχει εξασφαλισμένα έσοδα το κράτος, θα αυξηθεί ο τουρισμός και η Ακρόπολη θα παραμένει ανοιχτή όλο το 24ωρο. Δεν κατάλαβα; Εάν την ενοικιάσουμε την Ακρόπολη, θα φύγει από τη θέση της; Οι Γάλλοι είναι πιο έξυπνοι από εμάς που ενοικιάζουν τις Βερσαλλίες;»
Αναφερόμενος μάλιστα στις αντιρρήσεις που θα υπάρξουν για την πρότασή του ο κ. Γιακουμάτος απαντά: «Να αφήσουν οι ψυχάκηδες και οι αγκυλωμένοι τις θεωρίες του χθες και να δουν το αύριο της πατρίδας».

Έχει δίκιο ο κ. Γιακουμάτος κι αφού ανέφερε τις Βερσαλλίες, προτείνουμε να θυσιαστεί κι ο ίδιος για το καλό της πατρίδας. Αν τον ενοικιάζουμε ως βασιλικό γελωτοποιό στους ρώσους ολιγάρχες, ο Αμπράμοβιτς θα μας πληρώσει πολύ περισσότερα από τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που έδωσε στους Red Hot Chili Peppers για να παίξουν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του. Η αξία ενός γελωτοποιού, όπως ο κ. Γιακουμάτος, είναι ανεκτίμητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: