ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ερωτική αντιζηλία πίσω από τη δολοφονία του ζευγαριού





Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδεται, σύμφωνα με την αστυνομία, η στυγερή δολοφονία ζευγαριού δύο εφήβων -ενός 16χρονου και μίας 17χρονης- τα πτώματα των οποίων είχαν βρεθεί σε προχωρημένη σήψη κάτω από μπάζα στην Ανάληψη Λαγκαδά.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 23χρονος αλλοδαπός και αναζητούνται άλλοι τέσσερις συνεργοί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους δράστες φέρεται να είχε ερωτικό δεσμό με τη 17χρονη, η οποία μετά τον χωρισμό τους συνήψε σχέση με τον 16χρονο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου του 2011 υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ του 16χρονου θύματος και 18χρονου αλλοδαπού (αδελφός του συλληφθέντος) έξω από την οικία του θύματος.

Αργότερα την ίδια ημέρα, σε στάση λεωφορείου στην περιοχή του Δενδροποτάμου, όπου βρίσκονταν τα δύο θύματα, εμφανίστηκε ο 18χρονος και με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου τραυμάτισε στο κεφάλι και στο σώμα τον 16χρονο. Στη συνέχεια, ο 18χρονος αποχώρησε και επέστρεψε πεζός, ακολουθούμενος από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος αδελφός του. Εντός του οχήματος επέβαιναν άλλα τρία άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα), τα οποία μαζί με τα δύο αδέλφια επιβίβασαν με τη βία στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου τα θύματα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: