ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή γνωστής Ελληνίδας πορνοστάρ στη Μέρκελ





Την τύχη μας στα χέρια της πήρε η δεύτερη λαμπρότερη Ελληνίδα πορνοστάρ Μαριάννα Ντούβλη, στέλνοντας επιστολή στη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, από την οποία ζητεί μεταξύ άλλων να ζητήσει γονυπετής συγγνώμη μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από τον ελληνικό λαό, για τα μαρτύρια στα οποία τον έχει υποβάλει.

Όπως δημοσιεύει η «Espresso, η τρισέλιδη επιστολή της Ντούβλη θα φτάσει στα χέρια της Μέρκελ μέσω της γερμανικής πρεσβείας στην Ελλάδα. Σε αυτήν η Ντούβλη μιλά για την οικονομική κρίση και τις γερμανικές αποζημιώσεις.

«Θα περίμενα πολύ σύντομα να γονατίσετε μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, να ζητήσετε συγγνώμη για τις θηριωδίες του παρελθόντος, για τις οποίες δεν φταίτε εσείς προσωπικά, και στη συνέχεια να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας οφειλές» αναφέρει μεταξύ άλλων η Μ. Ντούβλη.

Σε άλλο σημείο της επιστολής αναρωτιέται: «Επιτέλους, τι επιδιώκετε; Να έχουμε μία ευρωπαϊκή Γερμανία ή μία Ευρώπη γερμανική;».

«Καταλαμβάνομαι από τρόμο εγώ, νεαρή, μόνη, άνεργη μητέρα για το μέλλον του εξάχρονου γιου μου, που, όταν θα είναι σαράντα ετών, θα πληρώνει για τα αμαρτήματα άλλων» καταλήγει η… πληθωρική σταρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: