ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Το τέλος των Ελλήνων, Αυτοκτόνησε στην Πλατεία Συντάγματος μπροστά απο την Βουλή!




Δημοσιευμένη  εικόνα



Ενας άνδρας 50 χρονών αυτοπυροβολήθηκε λίγο πριν από τις 9 με μία σφαίρα στο κεφάλι, στην Πλατεία Συντάγματος. Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, ο ηλικιωμένος άνδρας τάθηκε στα σκαλιά στης πλατείας και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι. Αστυνομικοί και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε υποκύψει, ενώ δίπλα στο πτώμα βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε. Αστυνομικοί ψάχνουν για περισσότερα στοιχεία για τον αυτόχειρα, αλλά και για τα αίτια της πράξης του. Οι θαμώνες και περαστικοί χειροκροτούσαν τον αυτόχειρα μόλις το σώμα του μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο!


“Δεν θέλω ν’ αφήσω χρέη στα παιδιά μου” 

Συνημμένη Εικόνα: aftoktonia-2.jpg

Ο πυροβολισμός που ακούστηκε πριν λίγο στην πλατεία Συντάγματος τρομοκράτησε τους εκατοντάδες περαστικούς που βρισκόταν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας. Στο παρτέρι δίπλα στην είσοδο του ΜΕΤΡΟ ένας μεσόκοπος άντρας αυτοπυροβολήθηκε και όσοι παρακολούθησαν τη σκηνή πάγωσαν.
Αυτή την στιγμή… οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή, οι άνδρες του ΕΚΑΒ έχουν σκεπάσει το πτώμα του άτυχου άνδρα και περιμένουν τον ιατροδικαστή.
Όπως φαίνεται, οι λόγοι της αυτοκτονίας είναι οικονομικοί, γιατί υπάρχει μαρτυρίαγυναίκας που τον άκουσε να λέει λίγο πριν τραβήξει την σκανδάλη “Δεν θέλω ν’ αφήσω χρέη στα παιδιά μου“.
Είναι πλέον τρομακτική η διαπίστωση ότι όλο και περισσότεροι επιλέγουν αυτό τον τρόπο διαφυγής από τα αδιέξοδα της καθημερινότητας. Τα δύο τελευταία χρόνια ο αρθμός των αυτόχειρων πλησιάζει τις 2000, με την πλειονότητά τους να σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την οικονομική κρίση.
Ανατριχιαστική και συνάμα σημαδιακή λεπτομέρεια, που προτιμάω να την αφήσω ασχολίαστη: Μόλις τώρα, ασθενοφόρο παίρνει το πτώμα του αυτόχειρα και οι συγκεντρωμένοι ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ!!!





ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: