ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

«Δεν αποκλείεται να πάμε σε νέες εκλογές»





Αν η αναμέτρηση της 6ης Μαΐου δεν αναδείξει κυβέρνηση, ενδέχεται να πάμε σε νέες εκλογές, δήλωσε το πρωί της Μ. Πέμπτης ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Κουβέλης τόνισε πως είναι υπέρ των συνεργασιών, αλλά υπό προϋποθέσεις, μεταξύ των οποίων είναι η προγραμματική σύγκλιση και τα αξιόπιστα πρόσωπα.

Απέκλεισε, ωστόσο, τη συμμετοχή σε κυβερνητικό σχήμα με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που επιλέγουν -όπως υπογράμμισε- να υπερασπίζονται την πολιτική που έχουν ασκήσει.

«Τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ επιλέγουν να υπερασπίζονται την πολιτική που έχουν ασκήσει. Με δεδομένη τη δική μας πολιτική άποψη δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κυβερνητικό σχήμα με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Είναι και οι δύο πρόβλημα, εμείς δεν θα δώσουμε άλλοθι. Δεν θα πάρουμε μέρος σε μία τέτοια κυβέρνηση συνεργασίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε ως «επικοινωνιακό τέχνασμα» του Αλέξη Τσίπρα την πρότασή του για συνεργασία των κομμάτων της Αριστεράς στις μονοεδρικές περιφέρειες.

«Η Δημοκρατική Αριστερά είναι έτοιμη να αξιοποιήσει τη δύναμη που θα της δώσει ο λαός» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: