ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Προσοχή! 1.000.000 τα ανασφάλιστα οχήματα!


Προσοχή! 1.000.000 τα ανασφάλιστα οχήματα!

Η «ύφεση» στις τσέπες των καταναλωτών όπως ήταν αναμενόμενο έχει επηρεάσει την συντήρηση των οχημάτων τους ακόμα και όσον αφορά τα απαραίτητη ασφάλιση τους. Στους δρόμους της χώρας καθημερινά κυκλοφορούν πάρα πολλά ανασφάλιστα αυτοκίνητα ως απόρροια της αδυναμίας εκατοντάδων οδηγών Ι.Χ. να πληρώσουν την ασφάλισή τους. Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων υπερβαίνει το 1.000.000! Το σημείο στο οποίο πρέπει να σταθούμε είναι τι πρέπει να κάνει κάποιος στην απευκτέα περίπτωση που συγκρουστεί με κάποιο τέτοιο όχημα.
Βασική προυπόθεση για την αποζημίωση σας αποτελεί η αναγραφή στο συμβόλαιο της ασφάλεια σας η φράση «ζημιά από ανασφάλιστο οδηγό».

«Φροντίδα Ατυχήματος»

Στις περισσότερες περιπτώσεις το συμβόλαιο της ασφάλειας περιλαμβάνει την συγκεκριμένη υπηρεσία, αν και πολλοί οδηγοί δεν το γνωρίζουν, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.  Η ανταλλαγή των στοιχείων σας με τον άλλον οδηγό δεν επαρκεί για να καλυφθείτε από την ασφαλιστική σας εταιρεία. Σε περίπτωση που η λήξη της ασφάλισης υπερβαίνει τον ένα μήνα πρέπει να καλέσετε την Τροχαία ούτως ώστε να καταγραφεί το συμβάν.  Καλώντας την υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος  ειδικευμένος τεχνικός έρχεται στον χώρο του συμβάντος και καταγράφοντας τις υλικές ζημιές καθώς και την υπαιτιότητα του ατυχήματος σας διασφαλίζει για την αποζημίωσή σας.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία σας απαλλάσσει από τις χρονοβόρες διαδικασίες της γραφειοκρατίας μετά το πέρας του συμβάντος καθώς ο ειδικευμένος τεχνικός συμπληρώνει επιτόπου τη Δήλωση Ατυχήματος, βγάζει φωτογραφίες και αναλαμβάνει να αποστείλει την δήλωση του ατυχήματος καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ασφαλιστική σας εταιρεία.
Προβαίνοντας στις παραπάνω διαδικασίες διασφαλίζετε την αποζημίωση σας από την ασφαλιστική σας εταιρεία ακόμα και αν το όχημα με το οποίο συγκρουστήκατε είναι ανασφάλιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: