ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΣΟΚ:Σε κώμα μητέρα 2 παιδιών απο την Κυπαρισσία


 




ΣΟΚ στην κοινωνία της Κυπαρισσίας μετά από ένα τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι με αυτοχειρία μιας γυναίκας για άγνωστουs λόγουs. Η 33χρονη είναι μητέρα 2 ανήλικων παιδιών ......
με τους οικείους της να μην μπορούν να πιστέψουν τους λόγους που την οδήγησαν εκεί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη 1 το μεσημέρι όταν το παιδί της άτυχης γυναίκας επέστρεψε από το σχολείο και αναζητώντας την μητέρα του την βρήκε αναίσθητη. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από την οικία της γυναίκας από οικείους της ενώ άμεσα ήρθε ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Η άτυχη μητέρα 2 παιδιών φέρεται ότι επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η γυναίκα είχε καλούς δεσμούς με την οικογένεια της αδερφής της που έμεναν κοντά.
Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας επιβεβαίωσαν σύμφωνα με το radio936.gr ότι η 33χρονη ήταν κλινικά νεκρή όταν έφθασε αλλά κατάφεραν να επανακτήσουν την καρδιά της, ενώ διασωληνώθηκε καθώς βρίσκεται σε κώμα και αργά το μεσημέρι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας. Ευχόμαστε να βγει δυνατή και υγιής απο την περιπέτειά της. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Κυπαρισσίας για το δυσάρεστο συμβάν που ευχόμαστε να είναι το τελευταίο.

ΠΗΓΗ: radio936

Δεν υπάρχουν σχόλια: