ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

33χρονος έβγαλε τα μάτια της μητέρας δύο παιδιών! - Σοκ και οργή στο δικαστήριο



Συνημμένη Εικόνα: BRETANIAA_539_355.jpg




-Ο 33χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του στο δικαστήριο
-"Δεν θα ξαναδώ τα παιδιά" μου φώναζε η ίδια απαρηγόρητη που είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών


Ένας άνδρας παραδέχτηκε σήμερα, ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου, ότι έβγαλε τα μάτια της συντρόφου του και την κακοποίησε σε σημείο που η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, παραμορφώθηκε.

Ο 33χρονος Σέιν Τζένκιν κατηγορείται επίσης ότι έσπασε το σαγόνι και τη μύτη της 32χρονης Τίνα Νας τον Απρίλιο του 2011, όταν της επιτέθηκε "βίαια εκ προμελέτης", σύμφωνα με την αστυνομία.

Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε ότι μετά την επίθεση ο σύντροφός της την κράτησε κλειδωμένη στο σπίτι της στο Χέιλ της νοτιοδυτικής Αγγλίας, εμποδίζοντάς την να ζητήσει βοήθεια. "Με κατηγορούσε, μου έλεγε ότι έφταιγα εγώ κι ότι θα με κρατούσε για χρόνια (φυλακισμένη). "Δεν προσπάθησε να με βοηθήσει. Δεν μπορώ να τον συγχωρήσω", είπε η γυναίκα.

Μιλώντας στο BBC η Νας είπε ότι ο Τζένκιν την κακοποιούσε και στο παρελθόν όμως εκείνη πίστευε ότι μπορούσε να τον αλλάξει. "Δεν θα μπορέσω να ξαναδώ το πρόσωπο των παιδιών μου, κι αυτό είναι δύσκολο. Αυτή τη φορά το παρατράβηξε", πρόσθεσε.

Η Νας είχε δηλώσει στην αστυνομία ότι μετά από ένα καυγά με τον 33χρονο πήγε να κοιμηθεί και τότε εκείνος της επιτέθηκε βάναυσα ενώ τα δύο παιδιά της, ηλικίας 13 και 3 ετών, βρίσκονταν στο σπίτι. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Τζένκιν την στραγγάλισε "ώστε να την αφήσει αναίσθητη και να μπορέσει να της προκαλέσει αυτά τα φρικιαστικά τραύματα".

"Τα τραύματά της ήταν τέτοια που αμέσως μετά το γεγονός οι συγγενείς της δυσκολεύονταν να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο μαζί της" σύμφωνα με τον επιθεωρητή Κρις Στρίκλαντ.

Η Νας είπε ότι πλέον έχει συχνά την αίσθηση ότι "είναι θαμμένη ζωντανή" και δεν ελέγχει τη ζωή της. "Μ' αρέσει να κοιμάμαι γιατί στα όνειρά μου μπορώ να δω. Όταν ξυπνάω ξαναγυρνάω στην πραγματικότητα", κατέληξε.

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει την ποινή του Τζένκιν στις 11 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: