ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Βραζιλία: Απαγχονίστηκε μπροστά στο κοινό υποδυόμενος τον Ιούδα





Ένας Βραζιλιάνος ηθοποιός, ο οποίος υποδυόταν τον Ιούδα σε παράσταση για τα Πάθη του Χριστού, απαγχονίστηκε κατά λάθος μπροστά στο εμβρόντητο κοινό.

Ο 27χρονος Τιάγκο Κλίμεκ αναπαριστούσε τη σκηνή της αυτοκτονίας του Ιούδα σε πασχαλινή παράσταση που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή στην πόλη Ιταράρε, 245 χιλιόμετρα δυτικά του Σάο Πάολο.

Ο άτυχος ηθοποιός κρεμόταν από τον λαιμό επί τέσσερα ολόκληρα λεπτά, προτού οι συμπρωταγωνιστές του καταλάβουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς πίστευαν ότι ερμήνευε κανονικά τον ρόλο του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας πέσει σε κώμα, και αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα που τον κρατούσε στη ζωή την Κυριακή.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο μηχανισμός που υποστήριζε τον Κλίμεκ ήταν ελαττωματικός, αφού, όπως φαίνεται, η θηλιά της κρεμάλας ήταν δεμένη με λανθασμένο τρόπο. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ασκηθούν κατηγορίες για τον θάνατο του ηθοποιού στους υπευθύνους της παράστασης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: