ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

5 σημαντικά πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζετε για τα προφυλακτικά



Δημοσιευμένη  εικόνα




Πολύτιμη γνώση για το χρηστικότερο «εργαλείο» στη ζωή ενός (σεξουαλικά ενεργού) άντρα.


1. Αν διαβάζοντας αυτό χασκογελάσεις, κουνήσεις το κεφάλι με απορία ή ξεστομίσεις με πολλά κιλά αφέλειας «άι καλά», τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε (εκτός κι αν είσαι 15χρονος, οπότε η άγνοιά σου συγχωρείται)! Τα προφυλακτικά, φίλε ομοϊδεάτη στο σεξουαλικό πεδίο «μάχης», έχουν ημερομηνία λήξης που πρέπει να τσεκάρεις πριν το φορέσεις. Τσέκαρέ το από πριν, γιατί πάνω στις «φούριες» και τα «κρεβατομπερδέματα» δεν υπάρχει περίπτωση να δεις ούτε τη Δευτέρα παρουσία! Εντάξει, σχετικά με την ημερομηνία λήξης, δεν είναι δα και φρέσκο γάλα να λήγει πάνω στο διβδόμαδο, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή, ακόμη και σφραγισμένο, τα κάνει τα «χιλιόμετρά» του.

2. Φορώντας προφυλακτικό κατά το sexathlon σου, γλιτώνεις από πολλά, πάρα πολλά. Σκέψου προς στιγμήν το εξής: είσαι εργένης, ελεύθερος κι ωραίος. Είσαι τώρα έτοιμος να σπιτωθείς εν μία νυκτί, να χώσεις λεφτά για νταντά, ιδιωτικό σχολείο, ξένες γλώσσες, γαλλικά και πιάνο και αγορά/αλλαγή παιδικών ρούχων κάθε 2 μήνες, μέχρι ο/η απόγονός/ή σου να πιάσει «ταβάνι» στην ανάπτυξή του; Αν όχι, κάνε κινηματογραφικό rewind σε αυτά που σου ανέφερα, γύρνα πίσω στην ύστατη στιγμή που είσαι εκεί στο «ground zero» (κρεβάτι, καναπές, κουζίνα, εξοχή) μαζί της και φόρα το τό ρημάδι το προφυλακτικό. Ούτως ή άλλως τα προφυλακτικά έχουν έως 98% αποτελεσματικότητα στην αποφυγή ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης (το 2%, γενικώς και αορίστως, είναι και λίγο αφηρημένη ζαριά, αλλά οι πιθανότητες είναι πάντα με το μέρος σου!)

3. Το προφυλακτικό «σηκώνει βάρη και δεν κλατάρει»! Όχι, δεν είναι ούτε ο Κουταλιανός, ούτε ο Σουγκλάκος, ούτε ο Πύρρος Δήμας. Αναλογικά αν το σκεφτείς –και συνυπολογίζοντας το μέγεθος που έχει ένα προφυλακτικό-το ότι αντέχει βάρος μέχρι 12 λίτρων νερού αν το γεμίσεις, τότε σίγουρα πάει για χρυσό στο ψηλότερο βάθρο (όχι, τα προφυλακτικά δεν είναι μπουγελόφατσες να τα γεμίζεις με νερό και να τα εκσφενδονίζεις! Εκτός αν πρωταγωνιστούσες στο «American Pie»...)

4. Τα προφυλακτικά Durex είναι τα μοναδικά στην Ελλάδα με το επαναστατικό, συνθετικό υλικό πολύ-ισοπρένιο, αντί για latex.

5. Μην ανταπαντήσεις λέγοντας «το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;», διότι η πραγματικότητα θα σε βγάλει φάουλ. Στη νοτιοδυτική Γαλλία υπάρχει όντως πόλη που ονομάζεται «Condom» (προφυλακτικό, στα αγγλικά). Η πόλη είναι ενεργό (και εύπορο) λιμάνι, που ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπόριο του Armagnac (ένα δημοφιλές είδος brandy).

Δεν υπάρχουν σχόλια: