ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένος: Πωλείται ο Σκορπιός στα 500 εκατ. δολάρια
Συνημμένη Εικόνα: skorpios+2.jpg
Την τελική απόφαση πήρε η Αθήνα Ωνάση και έβαλε πωλητήριο στον Σκορπιό.Τιμή έναρξης; 500 εκατομμύρια δολάρια. Πωλείται ο Σκορπιός ή όχι; Τελικά, ύστερα από χρόνια φημολογίας περί πωλητηρίου στο γνωστό νησί που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση, ο Σκορπιός πρόκειται να αλλάξει ιδιοκτήτη.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η Αθηνά Ωνάση ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες πώλησης του νησιού και οι δικηγόροι της ήδη ψάχνουν τον αγοραστή. Το υψηλό κόστος συντήρησης του Σκορπιού αλλά και η επιλογή της να μη ζει μόνιμα στη χώρα μας την έκαναν να πάρει την απόφαση πώλησης του νησιού που βρίσκεται στο Ιόνιο.

Ενδιαφέρον για την αφορά του νησιού έχει δείξει ο Γάλλος επιχειρηματίας και φίλος του Τιερί Ρουσέλ, Βενσάν Μπολορέ, ο οποίος και πριν 2 χρόνια ήθελε να αποκτήσει τον Σκορπιό μετά από επίσκεψή του. Ενδιαφέρον επίσης έχει εκφράσει και Τούρκος επιχειρηματίας του οποίου το όνομα κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό.

Τιμή έναρξης για την πώληση του Σκορπιού είναι 500 εκατομμύρια δολάρια ενώ ο Αριστοτέλης Ωνάσης το 1962 το είχε αγοράσει 3 εκατομμύρια δραχμές.

Στον Σκορπιό υπάρχει το pink house, παραλιακά πλακόστρωτα, πισίνα και πολλά είδη ζώων. Εκεί ζούσαν το καλοκαίρι (και όχι μόνο) τόσο ο Αριστοτέλης Ωνάσης όσο και η Μαρία Κάλλας, Τζάκι Ωνάση, τα παιδιά του Αλέξανδρος, Χριστίνα και η Αθηνά.


Συνημμένη Εικόνα: skorpios+3.jpg

Συνημμένη Εικόνα: ATHINA.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: