ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Νέα τραγωδία: Αυτοκτόνησε 78χρονος στη Καβάλα!



Συνημμένη Εικόνα: aytoktonia080412.jpg




Σοκ στην Καβάλα από την αυτοκτονία 78χρονου ο οποίος μη αντέχοντας τη κρίση και τον εξευτελισμό έδωσε τέλος στη ζωή του. Διαβάστε τι ανέφερε σε ιδιόχειρο σημείωμα.


Λίγα μόλις 24ωρα από την αυτοκτονία του 77χρονου φαρμακοποιού στο Σύνταγμα, έρχεται στο φως και δεύτερη αυτοκτονία. Αυτή τη φορά στην Καβάλα.

Συγκλονισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης από την αυτοκτονία ενός 78χρονου συνταξιούχου δασκάλου που έλαβε χώρα τη Παρασκευή. Όπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα, ο ηλικιωμένος δάσκαλος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή μη αντέχοντας τον εξευτελισμό και την κρίση.

Ο συγκεκριμένος αυτόχειρας ένα ιδιαίτερα γνωστό και συμπαθές μέλος της κοινωνίας της Καβάλας, επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών αντιμετώπιζε τα τελευταία δύο χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα η κόρη του αναρωτήθηκε πως ήταν κάτοχος κυνηγετικού όπλου το οποίο δεν γνώριζε η οικογένεια και με το όπλο αυτό έφυγε 300 μέτρα έξω από το σπίτι κοντά σ΄ ένα βενζινάδικο και αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιά.

Όπως είπε στον "Χ" ο ιατροδικαστής Νίκος Κηφνίδης που εξέτασε την σωρό του ανθρώπου ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Με ιδιόχειρο σημείωμα ο συνταξιούχος δάσκαλος ζητά συγνώμη από τα παιδιά και τα 5 εγγονάκια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: