ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Οι Σατανικότερες Γυναίκες Του Κόσμου!



Συνημμένη Εικόνα: oipioparaxenoianthrwpoi.jpg




Συνήθως, έχουμε στο μυαλό μας τους πιο βίαιους, επιθετικούς, πολεμοχαρείς, αιμοσταγείς και σε αρκετές περιπτώσεις διεστραμμένους άνδρες, που έμειναν στην ιστορία για τα, λιγότερο ή περισσότερο, ειδεχθή εγκλήματά τους. Αξίζει ωστόσο να ρίξουμε μία ματιά στη λίστα με τις πιο σατανικές και μοχθηρές γυναίκες όλων των εποχών, που έμειναν στην ιστορία είτε για τα, πέρα από κάθε φαντασία, στυγερά εγκλήματά τους είτε γιατί, εκμεταλλευόμενες την κοινωνική τους θέση, βασάνισαν και θανάτωσαν εκατοντάδες ανθρώπους, που είχαν αντίθετες από τις ίδιες αντιλήψεις. Στη λίστα που ακολουθεί παρουσιάζονται, από τη λιγότερο έως την πλέον σατανική,
οι 10 πιο... σατανικές γυναίκες όλων των εποχών!


10. Queen Mary I (1516-1558)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η Βασίλισσα Mary, η τέταρτη σε σειρά μονάρχης της δυναστείας Tudor, έχει μείνει στη μνήμη μερικών ως αυτή που προσπάθησε να γυρίσει την Αγγλία στα καθεστώτα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
Ήταν υπεύθυνη για την εκτέλεση εκατοντάδων Προτεσταντών. Από εκεί της βγήκε και το παρατσούκλι…
«Αιματηρή Μαίρη» (Bloody Mary)
.
Ήταν το μοναδικό παιδί του βασιλιά Henry VIII και της Αικατερίνης του Aragon, που έζησε μετά τον τοκετό.
Φοβούμενοι τις κυρώσεις για την “απείθειά τους”, περίπου 800 Προτεστάντες εγκατέλειψαν την πατρίδα τους και δεν επέστρεψαν μέχρι το θάνατό της.


9. Myra Hindley (1942-2002)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η Αγγλίδα serial killer είχε ως «χόμπι»… το βιασμό, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες μικρών παιδιών.
Μαζί με τον συνεργάτη της έδρασαν τη δεκαετία του ΅60 στην περιοχή του Μάντσεστερ. Αργότερα διαπιστώθηκε, ότι ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία 3 παιδιών, ηλικίας 10-12 και δύο εφήβων, ηλικίας 16 και 17.


8. Isabella of Castile (1451-1504)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η Isabella of Castile, η Πρώτη της Ισπανίας και ο σύζυγος της, Φερδινάνδος ο Δεύτερος, έθεσαν τα θεμέλια για την πολιτική ένωση της Ισπανίας, υπό τον εγγονό τους, Κάρολο τον Πρώτο. Με τη δική της διαταγή, ο Τομάς ντε Τορκεμάδα έγινε ο πρώτος ανακριτής της Ιεράς Εξέτασης, με καθήκον να «καθαρίσει» την θρησκεία.
Στις 31 Μαρτίου του 1492 περίπου 200 χιλιάδες Εβραίοι και Μουσουλμάνοι εγκατέλειψαν την Ισπανία.
Κάποιοι άλλοι αλλαξοπίστησαν, μόνο και μόνο για τους ανακρίνουν περαιτέρω, για να βρουν κι άλλους «παράνομους». Το αξιοπερίεργο είναι ότι το 1974, ο Πάπας ο Παύλος VI, θέλησε να την αγιοποιήσει.
Για την Καθολική Εκκλησία, θεωρείται ακόμα και σήμερα ως πιστή υπηρέτης του Θεού
.


7. Beverly Allitt (1968)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η Beverly Allitt ή αλλιώς «Άγγελος του Θανάτου», εργαζόταν σε παιδιατρική κλινικήτης Αγγλίας,ως νοσοκόμα και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία 4 παιδιών και για τον τραυματισμό 5, το 1991.
Η μέθοδος της...: θανάσιμη δόση ινσουλίνης, που όποτε αποτύγχανε, την οδηγούσε στο να πνίγει το θύμα τηςΗ Allitt επιτέθηκε συνολικά σε 13 παιδιά, σε ένα διάστημα μόνο 58 ημερών, πριν συλληφθεί από τις Αρχές.


6. Belle Gunness (1859-1931)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η Gunness είναι μια από τις διασημότερες serial killers της Αμερικής. Με ύψος 1.83 και βάρος 91 κιλά,έσπερνε τον τρόμο και το θάνατο σε όσους έρχονταν σε επαφή μαζί της. Φημολογείται ότι σκότωσε τους 2 συζύγους της και όλα της τα παιδιά, αν και αποδείχθηκαν μόνο οι φόνοι των ερωτικών της συντρόφων και των 2 κόρων της, Myrtle και Lucy. Από ότι φαίνεται το έκανε για να παίρνει την αποζημίωση της ασφάλειας.


5. Mary Ann Cotton (1832-1873)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Το βασικό, φονικό της όπλο ήταν το αρσενικό και τα θύματα που δηλητηριάστηκαν αγγίζουν τα 20.
Στα 20 της χρόνια παντρεύτηκε και έκανε 5 παιδιά, εκ των οποίων τα 4 πέθαναν από γαστρικό πυρετό και στομαχόπονουςΗ Cotton γέννησε άλλα 3 παιδιά, που πέθαναν όλα. Λίγο αργότερα, το 1865 έφυγε από τη ζωή και ο άντρας της, λόγω στομαχικής διαταραχής. Η σύζυγος του έλαβε αποζημίωση το σεβαστό,για την εποχή, ποσό της τάξεως των 35 λιρών.
Παντρεύτηκε και δεύτερη φορά. Και ο δεύτερος σύζυγός της πέθανε από στομαχικές διαταραχές(;),όπως και το εναπομείναν παιδί της από τον πρώτο της γάμο. Σύμφωνα με τον Τύπο της εποχής, ταξιδεύοντας στη Βόρεια Αγγλία, “έχασε” τρεις συζύγους, έναν εραστή, ένα φίλο, τη μητέρα της και δώδεκα παιδιά, όλα από στομαχικές διαταραχές και πυρετό. Καταδικάστηκε σε θάνατο δια απαγχονισμού το Μάρτιο του 1873.
Ο θάνατός της ήταν αργός και βασανιστικός.


4.Ilse Koch (1906-1967)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η Ilse Koch ήταν η γυναίκα του Karl Koch, αρχηγού στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Buchenwald, από το 1937 μέχρι το 1941 και του Majdanek, από το 1941 έως το 1943. Η Ilse ήθελε να παίρνει κάποια μικρά σουβενίρ από το δέρμα των νεκρών φυλακισμένων, με διακριτά τατουάζ. Ήταν γνωστή ανάμεσα στους κρατουμένους, ως η «Μάγισσα του Buchenwald» ή η «Σκύλα του Buchenwald» λόγω του σαδισμού που την χαρακτήριζε.
Το 1937 κατέφθασε στο στρατόπεδο, όχι ως φύλακας, αλλά ως σύζυγος του αρχηγού. Εκεί, άρχισε να βασανίζει τους εγκλεισμένους. Το 1940 έχτισε ένα γήπεδο που κόστισε πάνω από 250 χιλιάδες φράγκα, τα οποία έκλεψε από τους φυλακισμένους του στρατοπέδου. Την 1η Σεπτεμβρίου του 1967, κρεμάστηκε στις γυναικείες φυλακές Aichach.


3. Irma Grese (1923-1945)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η Irma Grese «δούλευε» στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Ναζί, Ravensbrόck, Auschwitz και Bergen-Belsen.
Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο αδίστακτους εγκληματίες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, λόγω της βίαιης και σαδιστικής συμπεριφορά της. Μαστίγωνε χωρίς λόγο τις Εβραίες τρόφιμες των φυλακών, στις οποίες ήταν υπεύθυνη, τις άφηνε να φαγωθούν από άγρια σκυλιά, της πυροβολούσε κατά βούληση.


2. Katherine Knight (1956)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η Katherine καταδικάστηκε τον Οκτώβριο του 2001 για το φόνο του συζύγου της, John Charles Thomas Price.
Με βεβαρυμένο παρελθόν στην άσκηση βίας στους συντρόφους της, κατατάσσεται στη δεύτερη θέση της λίστας, με τις πιο σατανικές γυναίκες του κόσμου. Παλιότερα είχε σπάσει τα δόντια του πρώην συζύγου της και είχε κόψει το λαιμό του κουταβιού ενός άλλου συντρόφου της. Στις 29 Φεβρουαρίου, μαχαιρώνει πάνω από 37 φορές τον άντρα της, σε όλο του το σώμα, (σημειωτέον και προφανώς) όχι εν βρασμώ ψυχής.
Όταν ξεψύχησε, η Knight του έβγαλε το δέρμα, το πέρασε σε ένα γάντζο και το κρέμασε πάνω στην πόρτα του σαλονιού. Μετά τον αποκεφάλισε, έβαλε το κεφάλι του σε μια κατσαρόλα μαζί με λίπος από τα οπίσθια του και μερικά λαχανικά -για γαρνιτούραΣημειωτέον (σημειωτέον!!!!) ότι είχε σκοπό να ταΐσει τα ίδια τα παιδιά της με το κρέας του πατέρα τους, έχοντας ετοιμάσει το γεύμα μέχρι να γυρίσουν από το σχολείο. Ευτυχώς, η αστυνομία πρόλαβε και τη συνέλαβε πριν γυρίσουν τα παιδιά από το σχολείο, όχι και τόσο έγκαιρα ωστόσο...


1. Elizabeth Bathory (1560- 1614)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η Bathory, κόμισσα της Ουγγαρίας, θεωρείται η πιο γνωστή δολοφόνος κατά συρροή στην ιστορία της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας, κι έχει μείνει στη μνήμη όλων ως η «Αιματηρή Κυρία του achtice». Μετά το θάνατο του συζύγου της, μαζί με τους 4 συνεργούς της κατηγορήθηκαν για το βασανισμό και τη δολοφονία δεκάδων παιδιών και νεαρών κοριτσιών, κατά τη διάρκεια της 25ετούς δράσης τους.
Λόγω της κοινωνικής θέσης της δε δικάστηκε ποτέ, παρέμεινε ωστόσο υπό κατΆ οίκον περιορισμό μέχρι το θάνατό της. Λέγεται ότι συνήθιζε να κάνει μπάνιο στο αίμα των θυμάτων της, ενώ μαρτυρίες της εποχής, έκαναν λόγο για βασανιστήρια μέχρι θανάτου εις βάρος όσων έπεφταν στα χέρια αυτής και των συνεργών της.
Μεταξύ άλλων, λέγεται ότι δάγκωνε τη σάρκα από τα πρόσωπα των θυμάτων της, χρησιμοποιούσε αιχμηρά αντικείμενα σε διάφορα σημεία του σώματος και τα γεννητικά όργανα και τα άφηνε να πεθάνουν από την πείνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: