ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Απίστευτο! Τέρας είχε κλειδωμένη στο σπίτι και βίαζε για 2,5 χρόνια την ίδια του την κόρη!




Σοκ και αποτροπιασμός επικρατεί στην Κόρινθο από την υπόθεση του κατ' εξακολούθηση βιασμού μίας νεαρής κοπέλας, από τον ίδιο της τον πατέρα για σχεδόν 2,5 χρόνια!
Το τραγικό αυτό περιστατικό......
, συνέβαινε στο Σοφικό Κορινθίας, και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από το ίδιο το θύμα, την 18χρονη κοπέλα που βρήκε το θάρρος και το έσκασε από το σπίτι της. Μετά την καταγγελία, η αστυνομία συνέλαβε τον 50χρονο άνδρα.
Όπως μεταδίδει το thebest.gr, ο πα-τέρας συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας Κορίνθου. Τραγική ήταν και η εξιστόρηση του δράματος από την 18χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς, που ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη στο ίδιο της το σπίτι.
Ο υποδιευθυντής της αστυνομίας, ο Χ. Οικονομόπουλος μας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο 50χρονος πατέρας, αλβανικής καταγωγής, ασελγούσε για δύο χρόνια πάνω στην 18χρονη κόρη του στο σπίτι που διέμεναν στο Σοφικό Κορινθίας.
Η κοπέλα ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να βγει έξω. Χθες κατάφερε και το «έσκασε» και ήρθε στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη χθες το βράδυ και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου. Η μητέρα έβλεπε αυτή την κατάσταση και δεν μιλούσε καθώς φοβόταν τις απειλές του συζύγου της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: