ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Θεραπεύει τον καρκίνο με νάρκωση;





Θεραπεία κατά του καρκίνου, χωρίς φάρμακα, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και επεμβάσεις υποστηρίζει ότι έχει βρει Μεξικανός γιατρός. Η γρήγορη, απλή, ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική -ακόμα και για περιπτώσεις μεταστάσεων- ιδέα του δρα Εγκον Μπιρ βασίζεται στην αρχή ότι τα καρκινικά κύτταρα διαθέτουν γρήγορο μεταβολισμό και μεγάλες απαιτήσεις θρεπτικών συστατικών. Όταν επομένως στερηθούν αυτές τις δύο συνθήκες, δεν μπορούν να επιβιώσουν.

Σύμφωνα με τη θεωρία του δρα Μπιρ, ο μοναδικός τρόπος για να επιτευχθούν συνθήκες χαμηλού μεταβολισμού και χαμηλής θερμοκρασίας σώματος σε ζώντες οργανισμούς χωρίς παρενέργειες είναι η χειμερία νάρκη. Τα ζώα που μπαίνουν σε χειμερία νάρκη μειώνουν την καρδιακή τους λειτουργία σε μόλις 2-3 παλμούς το λεπτό, ενώ η θερμοκρασία τους διατηρείται μόλις μερικούς βαθμούς πάνω από το μηδέν.

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να πέσουν σε χειμερία νάρκη, ο Μπρι προτείνει την κοντινότερη εναλλακτική λύση, που δεν είναι άλλη από τη νάρκωση με τη μορφή γενικής αναισθησίας. Ο Μεξικανός επιστήμονας θεωρεί επομένως ότι η καταλληλότερη θεραπεία είναι η γενική αναισθησία διάρκειας τριών ωρών, στην οποία μπορεί να επιτευχθεί μείωση της θερμοκρασίας του σώματος κατά δέκα βαθμούς.

Πειράματα που έχουν γίνει ήδη σε σκυλιά, αρουραίους και ποντικούς έχουν δείξει ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες και η μείωση του βασικού μεταβολισμού είναι ικανά να εξολοθρεύσουν τα καρκινικά κύτταρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: