ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Βρέφη στο βωμό Μαύρης Μαγείας (Video)



Δημοσιευμένη  εικόνα



  • (6) επιχρυσωμένα ψητά βρέφη βρέθηκαν σε βαλίτσα !!!


Ένας 28χρονος Βρετανός συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην Ταιλάνδη, όταν μετά από έρευνα της Αστυνομίας, ανακάλυψαν στην βαλίτσα του έξι πτώματα βρεφών (ηλικίας από 2-7 μηνών).

Τα βρέφη ανακαλύφθηκαν σε μία βαλίτσα, σε συνοικιακό ξενοδοχείο της Chinatown στην Bangkok. Σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Ταιλανζέδικης αστυνομίας ο δράστης (Ταιβανικής καταγωγής) Τσοου Χοκ Κουεν είχε σκοπό να πουλήσει τα βρέφη στην Ταϊβάν.

Οι πληροφορίες που είχε λάβει η Αστυνομία, μιλούσαν για πώληση των βρεφών -μέσω μίας ιστοσελίδας Μάυρης Μαγείας- σε πλούσιους 'πελάτες'.

Όλα είχαν ψηθεί, ενώ τα περισσότερα ήταν τυλιγμένα με φύλα χρυσού. Αυτό αποτελεί μέρος μιας διαδεδομένης τελετής μαύρης μαγείας με τίτλο Kuman Thong (που σημαίνει 'Χρυσό νεογέννητο αγοράκι') και η οποία εξακολουθεί -μέχρι σήμερα- να ασκείται σε ορισμένες κοινότητες της Κίνας. Ο κάτοχος δε των πτωμάτων θεωρείται ότι αποκτάει οικονομική ευμάρεια και καλή τύχη.

Η Αστυνομία -μέχρι στιγμής- δεν γνωρίζει από που προήλθαν τα έμβρυα. Διεξάγονται ιατροδικαστικές έρευνες έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί αν τα πτώματα προήλθαν από εκτρώσεις ή από ήδη πεθαμένα βρέφη.

Ο δράστης αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι τα είχε 'αγοράσει' μέσω διαδικτύου στο ποσό των.. 6,500 δολλαρίων και σχεδίαζε να τα πουλήσει με μόνο σκοπό το κέρδος.

Ο δράστης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μόλις ενός έτους, επειδή δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα η προέλευση των βρεφών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: