ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μιχαλολιάκος κατά πάντων





Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά την ανακοίνωση των exit polls, σύμφωνα με τα οποία το συγκεκριμένο κόμμα μπαίνει στη Βουλή.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να ευχαριστήσω με όλη τη δύναμη της ελληνικής μου καρδιάς όσους μας ψήφισαν γυρνώντας τις πλάτες στις λάσπες των καναλιών και των κίτρινων φυλλάδων που μας παρουσίασαν με τον χειρότερο τρόπο. Περιφρόνησαν τον ελληνικό λαό και ο ελληνικός λαός τούς περιφρόνησε.

Είμαστε το εθνικιστικό κίνημα ''Χρυσή Αυγή'' και θέλω να καταγγείλω έναν από τους κατεξοχήν συκοφάντες μας, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δήλωνε ότι δεν θα κάνει συγκυβέρνηση και τώρα λέει ότι δεν θα ζητήσει και πάλι εκλογές.

Η χούντα του μνημονίου συνεχίζεται, ο αγώνας μας είναι για μία Ελλάδα ανεξάρτητη, χωρίς τη δουλεία του μνημονίου και χωρίς τα κύματα των λαθρομεταναστών που μας έφεραν χωρίς να μας ρωτήσουν.

''Veni, vidi vici'', τουτέστιν με λασπολογήσατε, με φιμώσατε, σας νίκησα! Η νίκη της Χρυσής Αυγής είναι νίκη ενάντια στα ΜΜΕ. Αφιερώνω τη νίκη σε όλα τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες, τα οποία, την ώρα που τα τσοντοκάναλα μας λασπολογούσαν, είχαν πάρει τα ελληνικά χωριά κρατώντας ελληνικές σημαίες. Όσοι πρόδωσαν την πατρίδα μας, ήρθε η ώρα να φοβηθούν. Ερχόμαστε».
Πατήστε στο σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: