ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΕΛ.ΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...Συνέλαβαν ως λαθρομετανάστη Ινδό καθηγητή που πήγαινε στην ΑΣΟΕΕ!




Δημοσιευμένη  εικόνα




Ήταν πιο μελαμψός απ' ό,τι έπρεπε. Επόμενο ήταν να κινήσει υποψίες...


Ο Dr Shailendra Kumar Rai είναι καθηγητής οικονομικών σε πανεπιστήμιο της Ινδίας, ενώ πρόσφατα κατέλαβε την έδρα Διεθνούς Επιχειρηματικότητας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διδάσκει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές της πρώην ΑΣΟΕΕ.

Συνημμένη Εικόνα: 1332_a.jpg

Όλα αυτά οι αστυνομικοί που τον συνάντησαν στη γωνία Πατησίων και Δεριγνί δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα γνωρίζουν. Είχαν όμως υποχρέωση να δώσουν σημασία στις διαμαρτυρίες του, αφού άλλωστε ο άνθρωπος μιλούσε αγγλικά, αλλά και στις διαμαρτυρίες των πρυτανικών αρχών.

Αν και καθηγητής οικονομικών o κύριος Rai... λογάριαζε χωρίς τον «μεταναστοκυνηγό» Χρυσοχοίδη. Καθώς δεν είχε επάνω του διαβατήριο και με την υποψία ότι...πετούσε πέτρες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον προσήγαγαν στο Α.Τ. της Μιχαήλ Βόδα. Έπειτα από παρέμβαση της Πρυτανείας, οι Αρχές τον άφησαν ελεύθερο.

Σύμφωνα με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ο καθηγητής Dr Shailendra Kumar Rai θα παραμείνει στο ΟΠΑ κατά την περίοδο 28 Μαρτίου - 27 Ιουνίου 2012. Εμείς πάλι πολύ αμφιβάλουμε, μετά από αυτό το περιστατικό.
Και λέμε πάλι καλά που δεν βρέθηκε και στην Αμυγδαλέζα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: