ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Η Μαλβίνα, τα εθνικά και οι ευθύνες της Αριστεράς! (βίντεο)Συνημμένη Εικόνα: 116228-PDVD_3101.JPG
Ίσως η μοναδική αληθινή δημοσιογράφος που πέρασε από την Ελληνική τηλεόραση! Ήταν η εξαίρεση στον κανόνα των ξεπουλημένων ΜΜΕ, και δεν δέχθηκε ποτέ να γίνει το παπαγαλάκι κανενός! Διαχρονική και επίκαιρη είναι για μια ακόμη φορά η Μαβίνα Κάραλη και η σατιρική της εκπομπή που είχε δώσει το Νοέμβριο του 1996.

Η χώρα μας μετά τις εκλογές της 7η Μαΐου...


βρίσκεται χωρίς κυβέρνηση με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να είναι χωρίς ηγεσία και κατά συνέπεια χωρίς εκπροσώπηση σε σπουδαία εθνικά θέματα όπως η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ.


Ταυτόχρονα, τα κόμματα της Αριστεράς, παρά το υψηλό ποσοστό που πήραν στις βουλευτικές εκλογές αδυνατούν να προχωρήσουν στο σχηματισμό ενός κυβερνητικού σχήματος.


Σε ότι έχει να κάνει τα εθνικά μας ζητήματα, στο «ΜΑΛΒΙΝΑ LIVE» η μοναδική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, τόνιζε πως η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ανέχεται να της παραβιάζεται ο εθνικός εναέριος χώρος της είναι η Ελλάδα.


Παράλληλα, η Μαλβίνα υπογραμμίζει τις ευθύνες της Αριστεράς καθώς «άφησε τις εθνικές υποθέσεις στα χέρια πέντε “κουλών “ οι οποίοι δήλωσαν επαγγελματίες εθνικόφρονες, άρα αφού ο “κουλός” ήταν εθνικόφρων, ο Αριστερός έπρεπε να μην είναι!».


Επιπλέον, η ξεχωριστή συγγραφέας επισημαίνει ότι η Αριστερά «μηδένισε τη σημασία της εθνικής μας συνείδησης»!


Δεκαέξι χρόνια μετά και η εκπομπή της Μαλβίνας Κάραλη να μπορούσε να παιχτεί με την ίδια άνεση και σήμερα καθώς τίποτα από όλα αυτά που υποστηρίζει δεν άλλαξε…Κι αυτό το μήνυμα της Μαλβίνας, το αφιερώνουμε στα πολιτικά λαμόγια του τόπου μας!!


Μας λείπεις ρε Μαλβίνα... μας λείπεις πάρα πολύ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: