ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Το CNN "πέθανε" τη Μαρινέλλα Ακόμη ένας "ψεύτικος" θάνατος στον καλλιτεχνικό χώροΔημοσιευμένη  εικόνα

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που μια ψευδής είδηση θανάτου κάνει το γύρο του διαδικτύου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πρόσωπο ήταν η Μαρινέλλα ενώ το "μοιραίο λάθος" συνέβη από το CNN.

Ένας από τους μεγαλύτερους ειδησεογραφικούς οργανισμούς του κόσμου, το CNN, δεν έλεγξε ένα από τα εκατοντάδες δημοσιεύματά του με αποτέλεσμα να ανεβάσει σε ιστοσελίδα του είδηση ότι η Μαρινέλλα είναι νεκρή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ireport.cnn.com, της διαδραστικής ιστοσελίδας του δικτύου, όπου όλοι μπορούν να ανεβάσουν μια είδηση, η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια "έχασε τη ζωή της πριν τρεις μέρες σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας".

Ο "θάνατός" της επήλθε όταν το αυτοκίνητο μεθυσμένου οδηγού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα στο οποίο επέβαινε η Μαρινέλλα, με αποτέλεσμα και τα δύο να τυλιχθούν στις φλόγες.

Χρειάστηκε να περάσουν ώρες πριν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αντιληφθούν ότι η είδηση είναι ψευδής και την κατεβάσουν, ενώ εικάζεται ότι η ανάρτηση προέρχεται από κάποιο spam στο Facebook.

Συνημμένη Εικόνα: cnnreport.jpg

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν ήταν αλήθεια,καθώς η Μαρινέλλα την ώρα του "δυστυχήματος" βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωνε τις πρόβες ενόψει των εμφανίσεων της στη συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια έδωσε τη δική της απάντηση με χιούμορ από την πίστα του νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίζεται με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, λέγοντας: "Όπως βλέπετε είμαι καλά... και ζω!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: