ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Εσύ γιατί δεν είσαι «εγέρθητος​» ρε;



 





Το παράγγελμα που δόθηκε στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου από τον εκλεγέντα υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, ήταν όπως παραδέχθηκε εμμέσως και ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, ένα «χαστούκι» στα κανάλια και τις εφημερίδες που κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου «φίμωσαν» το κόμμα των Ελλήνων εθνικιστών.
Ναι, θα συμφωνήσω μαζί του. Κανάλια και ......
εφημερίδες «φίμωσαν» τη Χρυσή Αυγή, όχι μόνο σε επίπεδο ηγεσίας αλλά, κυρίως, σε επίπεδο στελεχών και υποψηφίων στερώντας έτσι την ευκαιρία στο εκλογικό σώμα να «γνωρίσει» καλύτερα αυτούς που διεκδίκησαν την ψήφο του κρυμμένοι πίσω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο.
Με ανοιχτό, πλέον, το ενδεχόμενο πολύ σύντομα να βρεθούμε και πάλι μπροστά στις κάλπες, είναι μια τελευταία ευκαιρία για τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας να φέρει «κοντά» στους πολίτες και τους ψηφοφόρους τους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής.
Να γνωρίσουμε, για παράδειγμα, και να ακούσουμε τις απόψεις και τις θέσεις του κυρίου «Εγέρθητι» που -σύμφωνα με τα αποτελέσματα- καταλαμβάνει μία από τις τρεις βουλευτικές έδρες της Χρυσής Αυγής στην εκλογική περιφέρεια της Β΄ Αθήνας.
Είναι μια τελευταία ευκαιρία για όλους. Και για αυτούς που εγέρθηκαν και για αυτούς που εξεγέρθηκαν. Γιατί αλλιώς αυτός ο κύριος την επόμενη φορά θα ρωτήσει:

- Εσύ γιατί δεν είσαι «εγέρθητος» ρε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: