ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Λιμενικοί και στρατιωτικός διακινούσαν ναρκωτικά

Δύο λιμενικοί και ένας στρατιωτικός συνελήφθησαν αργά το βράδυ στην Ξάνθη για κατοχή, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για λιμενικούς, 36 και 37 ετών, που υπηρετούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, και για 40χρονο στρατιωτικό, που υπηρετεί στο Φρουραρχείο Λιτοχώρου Πιερίας.

Αστυνομικός της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών εμφανίστηκε στον στρατιωτικό ως αγοραστής ποσότητας τριών κιλών χασίς έναντι του ποσού 6.800 ευρώ, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.


Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, οι δύο λιμενικοί, συνεργοί του στρατιωτικού, οι οποίοι επέβαιναν σε υπηρεσιακό όχημα της Υπηρεσίας τους και συνοδεύονταν από σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετέφεραν την ποσότητα των ναρκωτικών στο σημείο της συναλλαγής, όπου συνελήφθησαν με συνδρομή αστυνομικών ομάδας ΔΙΑΣ

Κατά τη διάρκεια της σωματικής έρευνας, στον 40χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία, που περιείχε χασίς βάρους 1,8 γραμμαρίων, ενώ στην έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του βρέθηκε και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία, που περιείχε ινδική κάνναβη βάρους 329,6 γραμμαρίων.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: