ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΣΥΣΚΕΨΗ με το Σωματείο Εργαζομένων είχαν σήμερα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ο Πρόεδρος του Νοαμρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ και ο Γραμματέας με αφορμή την καταγγελία του Σωματείου για....συμμόρφωση υπαλλήλου. Ο Πρόεδρος της ΝΕ. ΑΔΕΔΥ κ. Χρήστος Σταθόπουλος τόνισε ότι "εξετάστηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την εργασιακή πραγματικότητα καθώς έρχονται δύκσολες ημέρες για τους εργαζόμενους με βάση τις εξελίξεις που δρομολογούνται για μείωση των κεκτημένων αλλά κυρίως στην εποχή που τα πάντα εξανεμίζονται στο βωμό του Μνημονίου, αλλά γνωρίζουμε ότι πάνω απο όλα είναι άνθρωποι όπως οι τεχνικοί του Νοσοκομείου που έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να ενισχύοσυν τον κλάδο υγείας που είναι ένας σοβαρός κλλάδος με υπηρεσίες ποιοτικές προς τον πολίτη" θεωρώντας την απομάκρυνση που ασκήθηκε παράνομη, αντιδεοντολογική και βάρβαρη. Εξάλλου ο ίδιος συνατήθηκε με τον Διοικητή ο οποίος φαίνεται ότι εμμένει στην θέση του υπογραμμίζοντας ότι θα ακολουθηθούν οι νόμιμες ενέργειες προς το υπουργείο Υγείας, ενώ οι εργαζόμενοι αποφάσισαν σε περίπτωση μη ανάκλησης της απόφασης να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποίήσεις....

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Τον Δικοιητή καταγγέλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Κυπαρισσίας με αφορμή την απόφαση του Διοικητή του Ιδρύματος να μετακινήσει υπάλληλο της τεχνικής υπηρεσίας στο Νοσοκομείο Πύργου επειδή...δεν συμμορφώθηκε με την εσωτερική μεταφορά του απο υδραυλικός...στην διοικητική υπηρεσία εισητηρίων! Μάλιστα οι εργαζόμενο ιανήρτησαν πανώ στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου καταγγέλοντας την στάση του Διοικητή που χαρακτηρίζουν παράνομη.
Πιο αναλυτικά με ανοικτή καταγγελία προς την ΠΟΕΔΗΝ και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ ο Σύλλογος εργαζομένων με έγγραφο που υπογράφουν η πρόεδρος κα Νικολοπούλου και ο Γραμματέας κ. Βλάχούλης αναφέρει ότι "καταγγέλουμε την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Διοικητή μας κου Παναγιώτη Μπόζου με το υπ. αριθ. 4583/12-5-11 έγγραφό του στην 6η Υ.Π.Ε. Πελοποννήσου ζητά την μετακίνηση υπαλλήλου σε άλλη Υγειονομική μονάδα προς συμμόρφωση των άλλων" για να προσθέσει ότι "αυτά θυμίζουν εποχές του παρελθόντος που αμαυρώνουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα, μηδενίζει τον νομοθέτη, αποκαλώντας 'δήθεν' τους Νόμους που έχουν ψηφιστεί και εφαρμόζει δικούς του".

ΒΑΣΙΛΗς

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

HTML ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ Ο ΜΠΟΖΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.