ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Σε απεργιακό κλοιό η πρωτεύουσα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο αναμένεται να προκαλέσουν σήμερα στους δρόμους της Αθήνας τόσο οι κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς όσο και το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις12:00 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αναλυτικά, χειρόφρενο κατεβάζουν όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ) αλλά και τα τρόλεϊ, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που έχουν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι, ενώ κανονικά θα εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια των μπλε λεωφορείων (ΕΘΕΛ).

Στις 12:00 οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα αλλά και ομάδες φοιτητών θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοτζιά, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 12:30, το ΠΑΜΕ μαζί με μαθητές και καθηγητές θα κάνουν συλλαλητήριο στο κέντρο του Πειραιά, διαμαρτυρόμενοι για το πρόγραμμα συγχωνεύσεων και καταργήσεων σχολικών μονάδων που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης.

Παράλληλα, σήμερα Πέμπτη απεργούν και οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Ε., λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που είχε εξαγγείλει η ΠΟΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: