ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Αλλαγή του καιρού




Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο προβλέπονται την Παρασκευή και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Αττική:Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, προβλέπονται με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:Νεφώσεις προβλέπονται με τοπικές βροχές και τις βραδινές ώρες πιθανόν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται και στα ορεινά της Θεσσαλίας παροδικές χιονοπτώσεις, κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο και στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια από το απόγευμα θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη:Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις αναμένονται. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενισχυμένοι το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: