ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη για φοροδιαφυγή ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας κομμωτηρίων





Με την κατηγορία της φοροδιαφυγής συνελήφθη ένας 46χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας κομμωτηρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, πρόκειται για τον Νίκο Τζιβανάκη Παπακωνσταντίνου της γνωστής αλυσίδας «Nicolas».

Ο 46χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη σήμερα το πρωί στην περιοχή της Κηφισιάς από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, για οφειλές προς το Δημόσιο, που ανέρχονται στο ποσό των 232.267,40 ευρώ.

Επιπλέον, εις βάρος του 46χρονου εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, βάσει της οποίας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών για το αδίκημα της εκβίασης.
Ο προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. θα κάνει αίτηση για άσκηση ποινικής δίωξης στον οικονομικό εισαγγελέα, ο οποίος θα παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση στην Οικονομική Αστυνομία, ζητώντας τη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτόφωρου, στην περίπτωση που συντρέχουν λόγοι. 
Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες οι Αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψη ακόμα δύο γνωστών επιχειρηματιών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την κατηγορία της φοροδιαφυγής.
Ο 46χρονος θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: