ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Εφοριακός ξεσπά σε λυγμούς: Στις Κυκλάδες δεν είμαστε προς πώληση !!!(Video)



Δημοσιευμένη  εικόνα



Το κλάμα της εφοριακού στην Άνδρο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σφοδρές αντιδράσεις για το κλείσιμο της ΔΟΥ στην Χώρα και την μεταφορά υπηρεσιών στην Σύρο. "Κρατάμε τα νησιά ζωντανά" λέει στον Γ. Στουρνάρα 

Με δάκρυα στα μάτια η υπάλληλος της εφορίας στην Άνδρο διαμαρτύρεται κατά την διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να κλείσει την ΔΟΥ του νησιού, αλλά και να μεταφέρει τις οικονομικές υπηρεσίες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στην Σύρο.

Η ίδια εμφανώς συγκινημένη από την απόφαση του ΥΠΟΙΚ να ξεριζώσει τους υπαλλήλους από τον τόπο κατοικίας τους, όταν ολοκλήρωσε την ομιλία της, απέσπασε το χειροκρότημα των παρόντων στην κατάμεστη αίθουσα.

"Οι παρούσες συνθήκες θα αναγκάζουν τον κόσμο να τρέχει. Αν τα πάντα θα γίνονται μέσα από μία κάρτα, τότε, ναι θα είμαστε περιττοί. Όμως τώρα, είμαστε απαραίτητοι. Όποιος γράψει στο παιδί του ένα σπίτι, θα πρέπει να πάρει το βαλιτσάκι του και να έρθει στην Σύρο. Όποιος θέλει να ανοίξει μία επιχείρηση το ίδιο", ανέφερε η ίδια και ανέφερε επιγραμματικά δεκάδες δυσκολίες που θα καλούνται να αντιμετωπίζουν από εδώ και στο εξής, οι κάτοικοι και δη, οι ηλικιωμένοι του νησιού.

"Αν γίνονται όλα με μία κάρτα, ναι, δεν θα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, δεν θα ερχόμαστε στα σπίτια σας, δεν θα γνωριζόμαστε καν προσωπικά", συνέχισε.

"Ο κ. Στουρνάρας πρέπει να καταλάβει ότι ο μισθός μας πάει στα μανάβικα, στο βενζινάδικο στους γιατρούς, στους δικηγόρους, διαχέεται στην κοινωνία και δεν πάει κάτω από το κρεβάτι μας" είπε βαθιά συγκινημένη η εφοριακός.

Στη συνέχεια στράφηκε κατά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, λέγοντας πως ο κ. Στουρνάρας "ποτέ δεν εξυπηρέτησε ένα συνταξιούχο που δεν έχει να πληρώσει. Ο κύριος αυτός τα αντιμετωπίζει όλα ως αριθμούς, δεν είμαστε αριθμοί, δεν ήρθε ποτέ αντιμέτωπος με έναν φορολογούμενο".

Η ίδια ολοκλήρωσε την ομιλία της, λέγοντας: "Τους ενημερώνουμε πως δεν είμαστε προς πώληση αν αυτό έχουν αποφασίσει. Οι Κυκλάδες δεν είναι προς πώληση και πρέπει όλοι μας να κατέβουμε ενωμένοι στο λιμάνι και να το φωνάξουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: