ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "Φωτιές" άναψε το όργιο μάνας και κόρης με πέντε άνδρες στον Πύργο





Η "ροζ" είδηση για τη μάνα και την κόρη που συμμετείχαν σε όργιο με πέντε άνδρες, έχει ανάψει "φωτιές" στον Πύργο και τις γύρω περιοχές στην Ηλεία.
Τα σενάρια για τη σέξι πενηντάρα και την πολύ όμορφη κόρη της, πολλαπλασιάζονται συνεχώς.
Όπως αναφέρει το dete.gr, τα τηλέφωνα προς δημοσιογράφους έχουν σπάσει από ανθρώπους που είτε θέλουν να μάθουν περισσότερα στοιχεία, είτε από άλλους πιο τολμηρούς που επιζητούν να διευρύνουν τους ερωτικούς τους ορίζοντες αναζητώντας μια ανάλογη εμπειρία, ψάχνοντας να βρουν τη μαμά και την κόρη.
Αποδεικνύεται, λοιπόν, πως ο κόσμος μπορεί να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματά του ασχολούμενος με το σεξ, με την προσδοκία να γίνει ο επόμενος πρωταγωνιστής σε τέτοιες περιπέτειες.
Υπενθυμίζουμε ότι το "ροζ" περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, σε ξενοδοχείο πέριξ του Πύργου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανάμεσα στα κουτσομπολιά που ακούστηκαν ήταν ότι τα βογγητά έφταναν έως την κοντινή στο ξενοδοχείο διασταύρωση, ενώ άλλοι προσπαθούν να καταλάβουν σε ποιες αναφέρεται η είδηση, καθώς φέρονται να γνωρίζουν και για άλλες μαμάδες με κόρες που ασχολούνται με το... άθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: