ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτο: Δολοφονημένος άνδρας εμφανίστηκε στην… κηδεία του!






Εκείνη την ώρα πολλοί από όσους είχαν πάει να τον θρηνήσουν τρόμαξαν… Μάλιστα, κάποιοι… λιποθύμησαν όταν είδαν τον Gilberto Araujo μπροστά τους. 


«Τρόμαξα, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί μου είπαν ότι ο γιος μου είναι νεκρός αλλά τελικά ήταν ένα τρομερό λάθος» δήλωσε η μητέρα του στα τοπικά μέσα.
 

Ένας 41χρονος στη Βραζιλία που υποτίθεται ότι είχε πέσει θύμα δολοφονίας… εμφανίστηκε μπροστά σε όλους τους συγγενείς του λέγοντάς τους «είμαι ζωντανός, τσιμπήστε με αν δεν με πιστεύετε»!
 

Το μπέρδεμα έγινε όταν ζητήθηκε από την οικογένεια του Αραούζο να μεταβεί στο νεκροτομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τη σορό ενός δολοφονημένου άνδρα και αυτοί επιβεβαίωσαν, λόγω της ομοιότητας, ότι ήταν ο 41χρονος, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Independent.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ένας φίλος του Αραούζο έμαθε για το περιστατικό τον ειδοποίησε για τον… θάνατό του και 
μόλις αντελήφθη το μπέρδεμα που είχε προκληθεί, ο 41χρονος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις τοπικές αρχές προκειμένου να τους πει ότι είναι ζωντανός.

Όμως οι αστυνομικοί δεν τον πίστεψαν καθώς νόμιζαν ότι τους έκανε φάρσα και έτσι 
πήγε ο ίδιος στους συγγενείς του να τους… καθησυχάσει!

3 σχόλια:

FILIATRANEWS είπε...

Για σκέψου να άκουγε και τον επικήδειο του!!!!
Ως άλλος Λάμπρος Κωνσταντάρας σε κάποια παλιά Ελληνική ταινία που είχε ναυαγήσει το πλοίο στο οποίο ήταν καπετάνιος και που είχε σωθεί ενώ όλοι νόμιζαν ότι ήταν νεκρός...
Που είχε βρει την κοντού στο ψυγείο...
Δεν θυμάμαι τον τίτλο της.

FILIATRANEWS είπε...

Την θυμήθηκα.
Καπετάν Φάντης Μπαστούνης ήταν η ταινία....

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!