ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Η βίλα των οργίων στην Παιανία με τεράστια ζήτηση... Με κλήρωση καλούσαν τα ζευγάρια !!!

 

Δημοσιευμένη  εικόνα



Στην εποχή της φτώχειας και του ΔΝΤ, κάποιοι δεν έχουν χάσει το κέφι τους και τη διάθεσή τους να επιδίδονται σε ομαδικά όργια. Δημιούργησαν λοιπόν μια σελίδα δικτύωσης στο internet ψαρεύουν ζευγάρια που τους αρέσουν οι ομαδικές σεξουαλικές συνευρέσεις.

Η ανταπόκριση ήταν απίστευτη! Όμως οι διοργανωτές ήταν πολύ οργανωμένοι για τη συμμετοχή του κάθε ενδιαφερόμενου ζευγαριού. Zητούσαν πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις για aids αφού έκαναν έλεγχο έδιναν το οκ της συμμετοχής.

Φημολογείται ότι πάνω από 300 ζευγάρια δήλωσαν συμμετοχή. Τυχερά όμως ήταν μόλις τα 100 μετά από κλήρωση. Μαζεύτηκαν λοιπόν σε τεράστια βίλα έξω από την Παιανία που έγινε το έλα να δεις.

Οι συμμετέχοντες άρχισαν να καταφτάνουν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου πριν από δύο εβδομάδες στην πισίνα της βίλας όπου τους υποδέχονταν ο οικοδεσπότης και εμπνευστής των οργίων. Όλοι οι καλεσμένοι φορούσαν υποχρεωτικά μάσκα σε στιλ Ζορό. Στη συνέχεια οι καλεσμένοι συγκεντρώνονταν γύρω από την πισίνα όπου υπήρχε μπάρμπεκιου και άφθονο κρασί. Όταν συγκεντρώθηκαν όλα τα ζευγάρια, ο οικοδεσπότης πήρε το μικρόφωνο, καλωσόρισε όλους τους φίλους του κλαμπ, τους εξήγησε τους όρους των οργίων και ότι όλα είναι ελεύθερα και όλα επιτρέπονται.


Τους εξήγησε ότι και οι γυναίκες και οι άνδρες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον ή την παρτενέρ τους. Τους παρότρυνε να πιουν κρασί, να κάνουν την επιλογή τους και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση με πολύ, πολύ τρελό σεξ. Τα φώτα έσβησαν, η μουσική άρχισε και έγινε η νύχτα των οργίων. Την ιστορία μας τη διηγήθηκε άτομο που συμμετείχε στη νύχτα των οργίων. Αυτά που έγιναν δεν περιγράφονται με λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: