ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Σκηνοθέτησε τον φόνο του συζύγου της





Την πολύκροτη υπόθεση της «σατανικής» παπαδιάς θυμίζει το νέο περιστατικό της στυγερής δολοφονίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Λαμία.

Η αστυνομία ρίχνει φως στα αίτια του φόνου του 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του επί της οδού Τυμφρηστού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του 45χρονου, εργαζόμενη σε εταιρεία σεκιούριτι, μαζί με τον εραστή της σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον άτυχο πατέρα 2 παιδιών... Να θυμίσουμε ότι ο άνδρας εντοπίστηκε από την επί πολλά χρόνια σύντροφό του, Αλεξάνδρα, η οποία, σημειωτέον, το μοιραίο βράδυ κοιμήθηκε στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, κάτω ακριβώς από τη συζυγική της στέγη.

Σύμφωνα με το lamiareport, το παράνομο ζευγάρι χτύπησε με το κοντάκι του όπλου (φλόπερ) το θύμα και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανάγκασαν τη σύζυγο να «σπάσει» κατά την ανάκριση. Οι γονείς της δεν γνώριζαν τίποτα. Χθες βράδυ, τους άφησαν να πάνε στο σπίτι και σήμερα το πρωί τους οδήγησαν και πάλι στα γραφεία της Ασφάλειας.



Η 42χρονη συζυγοκτόνος είχε πολλά προβλήματα με τον άνδρα της και, όπως όλα δείχνουν, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον επίσης 42χρονο άνεργο φανοποιό, που γνώριζε από παλιά.

Μάλιστα, διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της για να βγάλουν από τη μέση τον άτυχο 45χρονο την ώρα που κοιμόταν...

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, παρά τις προσπάθειες της συζύγου να τους οδηγήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το ζευγάρι των δολοφόνων είχε τον χρόνο να καθαρίσει το διαμέρισμα, να εξαφανίσει κάποια στοιχεία και να το αφήσει σε τέτοια κατάσταση, που να υποδηλώνει ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: