ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Δεύτερο ιδιόχειρο σημείωμα του αυτόχειρα από τη Χερσόνησο

 
 
 
Άλλη τροπή δίνει στην έρευνα της υπόθεσης για την αυτοκτονία του 58χρονου επιχειρηματία από τη Χερσόνησο, το δεύτερο ιδιόχειρο σημείωμα που βρήκε ο γιος του αυτόχειρα στην επιχείρηση που διατηρούσε ο πατέρας του.

Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, ο 58χρονος περιγράφει.......
 τις οικονομικές συναλλαγές που είχε με το συγκεκριμένο πρόσωπο, στο οποίο χρωστούσε χρήματα.

Στο πρώτο σημείωμα ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, ζητούσε συγνώμη, αναφέροντας ότι δεν αντέχει άλλο τα χρέη σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε. κ.λπ., ενώ κατονομάζει συγκεκριμένο πρόσωπο, μιλώντας για κάποιες επιταγές.

Στο δεύτερο σημείωμα, ο αυτόχειρας εμφανίζεται αναλυτικότερος ως προς το ρόλο του ανθρώπου που κατονομάζει. Σύμφωνα με την αστυνομία περιγράφει τις οικονομικές συναλλαγές που είχε, υποστηρίζοντας ότι του χρωστούσε χρήματα, αλλά ζητούσε να του επιστρέψει πολύ περισσότερα.

Τα όσα περιγράφονται στα δύο ιδιόχειρα σημειώματα του 58χρονου-και κυρίως στο δεύτερο-θέτουν σε νέα βάση την έρευνα της αστυνομίας, αφού δημιουργούνται υπόνοιες ακόμα και για τοκογλυφία.

Εν τω μεταξύ το βράδυ της Πέμπτης σημειώθηκε μία νέα απόπειρα αυτοκτονίας στο νησί, όταν ένας άνδρας 40 ετών από το Ηράκλειο πήρε χάπια στην προσπάθειά του να δώσει ένα τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας εντοπίστηκε εγκαίρως από τους οικείους του και έτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου, διαφεύγοντας τον κίνδυνο.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε να πληρώσει τα ενοίκια και ντρεπόταν να αντικρίσει τον σπιτονοικοκύρη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: