ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Τραγικό θάνατο βρήκε άνδρας από το ΛασίθιΤραγικό θάνατο βρήκε ένας νέος άνδρας 30 ετών στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Ο 30χρονος, που ήταν φοιτητής της Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας κανονικά χθες, Παρασκευή 8 Ιουλίου, θα παραλάμβανε το πτυχίο του καθώς είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του, όμως η μοίρα του επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι.

Η οικογένεια του φοιτητή ενημερώθηκε πως ο άτυχος άνδρας......
 βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα που διέμενε.

Η τελευταία κλήση

Την περασμένη Τετάρτη άκουσαν οι τραγικοί γονείς για τελευταία φορά το παιδί τους στο τηλέφωνο. Έκτοτε, όσες φορές και αν προσπάθησαν να ξαναμιλήσουν με τον 30χρονο φοιτητή, δεν τα κατάφεραν. Το κινητό δεν απαντούσε. Οι γονείς και οι άλλοι συγγενείς του παιδιού ανησύχησαν και υποψιάστηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί, καθώς το θύμα δεν τους είχε συνηθίσει σε τέτοιες πολύωρες καθυστερήσεις στην απάντηση των τηλεφωνικών κλήσεων.

Ώσπου, στη διάρκεια της Πέμπτης, το κινητό απάντησε, αλλά στην άλλη άκρη της γραμμής ακούστηκε μια γυναικεία φωνή να τους λέει πως είναι υπάλληλος του ελληνικού προξενείου στη Βουλγαρία και να τους αναφέρει ότι το παιδί τους είναι νεκρό...

Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένεια του άτυχου Κρητικού. Η ειρωνεία της υπόθεσης ήταν ότι ο θάνατός του σημειώθηκε λίγες μόνο ώρες πριν ολοκληρώσει την αποστολή των σπουδών του και φτάσει χαρούμενος και ευτυχισμένος με το πτυχίο του στο χέρι πίσω στην Κρήτη, για να εργαστεί στο χώρο της Φαρμακευτικής, όπου και έκανε τις σπουδές του.

Στην αρχή κανείς δεν ήξερε αν επρόκειτο για κάποιο τροχαίο ατύχημα, ή για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του, ή αν ο θάνατός του οφειλόταν σε παθολογικά αίτια. Τελικά, οι γονείς του νέου ενημερώθηκαν ότι το παιδί τους έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, για το οποίο μάλιστα ο φοιτητής από την Κρήτη δεν έφερε καμία ευθύνη...

Ο γαμπρός του νεαρού επιφορτίστηκε με το θλιβερό και δυσάρεστο καθήκον να ταξιδέψει σήμερα το πρωί αεροπορικώς για τη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, προκειμένου να εμφανιστεί στο νοσοκομείο της πόλης, στο νεκροτομείο της οποίας μεταφέρθηκε ο 30χρονος, για να κάνει την καθιερωμένη αναγνώριση του πτώματος και να βεβαιώσει την ακριβή ταυτότητα του νεκρού, ενώ θα πρέπει στη συνέχεια να τακτοποιηθούν και όλες οι λεπτομέρειες για να μεταφερθεί στην Κρήτη η σορός του φοιτητή.

Όπως έγινεγνωστό αργά το βράδυ της Παρασκευής, η σορός θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο.

Πηγή: neakriti.gr/ Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: