ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις για την υπόθεση της άτυχης Στέλλας

 
 
 
 
Σειρά καταθέσεων που θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, που πέθανε πριν από τρεις μήνες από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο ανακριτής Ρεθύμνου Αθανάσιος Μαρνέρης.

Οι πρώτες καταθέσεις που δόθηκαν στον ανακριτή ήταν .......
αυτές των δύο ιατροδικαστών που υπέγραψαν τη νεκροψία-νεκροτομή της άτυχης κοπέλας.

Ο κ. Μπελιβάνης, ένας εκ των ιατροδικαστών, σύμφωνα με δημοσίευμα στο rethemnosnews, κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, στην οποία αναφέρει ότι υπήρξε καθυστέρηση κινητοποίησης από την πλευρά των γιατρών, ακόμη κι αν η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Την περασμένη Δευτέρα κλήθηκαν από τον ανακριτή οι δύο νεαροί φερόμενοι ως δράστες.

Ωστόσο, η κατάθεσή τους δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ο ανακριτής θέλησε πρώτα να ακούσει τις καταθέσεις των γονέων της 16χρονης.

Το πρωί της Τετάρτης, 20 Ιουλίου, κλήθηκε για κατάθεση η μητέρα της, η οποία ζητεί να αποδοθούν ευθύνες στον υπαίτιο για τον χαμό της κόρης της, ενώ τις δύο επόμενες μέρες κατέθεσε ο πατέρας της.

Την πρώτη μέρα της κατάθεσής του, ο πατέρας της Στέλλας εστίασε στους δύο νεαρούς, που, όπως ο ίδιος τονίζει, λειτουργούσαν βάσει σχεδίου, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νοσοκομείο και στις συνθήκες νοσηλείας.

Οι δύο νεαροί πιθανότατα να καταθέσουν μέσα στην ερχόμενη βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: