ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Παράσταση διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση της δακοκτονίας



Σε παράσταση διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση στην έναρξη του προγράμματος για την δακοκτονία έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας μέλη της Παναγροτικής Συσπείρωσης Αγροτών (ΠΑΣΥ).

Οι συγκεντρωμένοι ανάρτησαν πανό ενώ διένειμαν και φυλλάδια σε πολίτες, στα οποία αναφέρεται η διαμαρτυρία τους για την καθυστέρηση στην έναρξη του προγράμματος.....
.

Στο φυλλάδιο εξηγούσαν πως: «Διαμαρτυρόμαστε για την καταστροφή που οδηγούμαστε λόγω των περικοπών στο πρόγραμμα της δακοκτονίας».

Οι συγκεντρωμένοι συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη, ο οποίος επεσήμανε τα προβλήματα που υπάρχουν, λόγω κυρίως της έλλειψης προσωπικού, ενώ όπως συμπλήρωσε, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε το πρόγραμμα να εκτελεστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η δακοκτονία θα ξεκινήσει από τις παραλιακές περιοχές του Νομού Χανίων και ειδικότερα από τις περιοχές Παλιόχωρα, Ανύδρους, Σφακιά, Καλάμι, Καλύβες, Τσιβαράς, Αλμυρίδα, Κολυμπάρι, Κίσαμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: