ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

«Μπαλάκι» έγινε 11χρονος για μια σκωληκοειδίτιδα



Λίγο έλειψε ένα περιστατικό ρουτίνα να μετατραπεί σε τραγωδία. Ο λόγος για έναν 11χρονο ο οποίος έγινε «μπαλάκι» προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Η μητέρα με τον 11χρονο ξεκίνησε από την Λαμία για να πάει στο ΙΚΑ του Βόλου για προγραμματισμένο ραντεβού με ορθοδοντικό. Ενώ το μικρό παιδί βρισκόταν στο ΙΚΑ ένιωσε έντονους πόνους και η μητέρα που ανησύχησε......
 ειδοποίησε τους παιδιάτρους οι οποίοι εξετάζοντας το, διέγνωσαν οξεία σκωληκοειδίτιδα.

Οι γιατροί του ΙΚΑ συνέστησαν στην μητέρα να πάει το παιδί αμέσως στο νοσοκομείο της Λαμίας.Η ίδια επικοινώνησε με το σύζυγο της ο οποίος(σύμφωνα με τα λεγόμενά της) ήρθε σε επαφή με το νοσοκομείο που δήλωσε ότι μπορούσε να δεχθεί το παιδί.

Έτσι λοιπόν, το παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο της Λαμίας προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά ο… γολγοθάς του δεν τελείωσε εκεί. Όταν του έγιναν οι εξετάσεις τότε οι γιατροί δήλωσαν αδυναμία να το χειρουργήσουν, καθώς το νοσοκομείο δεν διέθετε παιδοχειρουργό και πρότειναν την μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο 11χρονος έφτασε στην Λάρισα και χειρουργήθηκε επιτυχώς, όμως αφού πρώτα έκανε βόλτα στη μισή Κεντρική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: