ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Έδωσε μάχη με τους ληστές των γονιών του

Ούτε ιερό ούτε όσιο φαίνεται πως δεν είχαν θρασύτατοι ληστές που δεν δίστασαν να επιτεθούν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Μεσσοποταμία Σπερχειάδας, στη δυτική Φθιώτιδα.

Τα γεροντάκια, ετών 80, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας, ενώ η γερόντισσα είναι κατάκοιτη, έπεσαν θύματα ληστείας χθες το μεσημέρι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Παρά την επέμβαση όμως του γιού τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με τη λεία ανά χείρας.

Τον 45χρονο γιο του ζευγαριού, ειδοποίησαν χθες οι γείτονες, λέγοντάς του ότι στο σπίτι των ηλικιωμένων εισέβαλαν δύο άγνωστοι. Ο 45χρονος έσπευσε στο πατρικό του για βοήθεια και εκεί αντίκρισε ανοίγοντας την πόρτα τους δύο ληστές.

Σύμφωνα με περιγραφές του ίδιου, ο ένας ήταν σκυμμένος πάνω από τον πατέρα του και ο άλλος έψαχνε τα συρτάρια. «Άρπαξα αμέσως τον πρώτο και αρχίσαμε να παλεύουμε. Τότε ήρθε ο άλλος και με χτύπησε από πίσω στο κεφάλι και έπεσα κάτω χτυπώντας στη σόμπα το χέρι μου και το πόδι μου.

Μέχρι να σηκωθώ είχαν φύγει με 600 ευρώ που είχαν βρει και ένα χρυσό σταυρό. Οι γείτονες μου είπαν ότι πιο πάνω είχαν αφήσει ένα πορτοκαλί αυτοκίνητο. Ήταν ηλικίας 25 με 30 ετών, έμοιαζαν με γύφτους και μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Είχαν μάλιστα μαζί τους και τσάντες με πορτοκάλια και λεμόνια για να μπορούν να μπαίνουν στα σπίτια με τη δικαιολογία ότι θέλουν να τα πουλήσουν. Ευτυχώς δεν πρόλαβαν να κάνουν κακό στους γονείς μου», δηλώνει χαρακτηριστικά ο 45χρονος.

Οι Αρχές της περιοχής διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: